Samir Badrans sista ord om Talang – hyllningen till Pär Lernström

Pär Lernström, Samir Badran

Inför de direktsända finalerna försvinner Samir Badran från Talang 2021.
Nu tackar han för den här tiden och extra mycket kärlek får hans programledar-kollega Pär Lernström.
”Tack för den här tiden”, skriver Samir.
TV: Totalvändningen i Talang får juryn att tappa hakan
Slå på ljud

Samir Badrans, 30, karriär började när han medverkade i reality-programmet Paradise hotel. Då blev han snabbt en tittarfavorit och idag är han en av Sveriges mest omtyckta tv-personligheter.

Efter succén i Paradise hotel fortsatte Samirs resa att gå som på räls. 2014 startade han och Viktor Frisk, 25, gruppen Samir & Viktor. Tillsammans har de släppt hit-låtar som Bada nakna, Groupie och Shuffla. Debutsingeln var Success och den sista låten från duon fick namnet Arbetslös.

I samband med att deras låt Arbetslös släpptes så kom också det oväntade beskedet att Samir & Viktor slutar göra musik. Anledningen till duons uppbrott berodde mycket på att Samir valt en annan väg i livet. Han har nämligen börjat studera till mäklare och valt att ta avstånd från sociala medier.

Samir försvinner från Talang 2021

Men den senaste tiden har man kunnat se Samir i Talang på TV4. Där agerar han side-kick till den erfarne programledaren Pär Lernström, 40, och duon ser ut att trivas väldigt bra ihop.

I årets säsong av Talang har det bjudits på all möjlig underhållning, allt från rullstolsdans till magiska trolleritrick och sång. Därför hade juryn nu svårt att välja ut vilka som skulle gå vidare till semifinalerna och vilka som helt enkelt inte håller måtten.

– Jag kommer slåss för mina favoriter, sa Bianca i programmet inför uttagningen.

Men det är inte bara den detaljen om direktsändning som blir annorlunda i kommande avsnitt av Talang 2021. En annan stor förändring med årets semifinaler och final är att Samir inte heller kommer att vara med.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Samirs sista ord – kärlekshyllningen till Pär Lernström

I slutet av den sista auditiondelen meddelades det att Pär Lernström inte kommer ha sällskap av Samir på scenen under de kommande fredagarna. Till Hänt förklarade TV4 att det helt enkelt berodde på Samirs studier.

Men nu har Samir valt att se tillbaka på hans tid i Talang.

”Tack för den här tiden, det finns ingenstans man är med om så sjuka och roliga grejer som med er, bästa programmet jag någonsin medverkat i”, skriver Samir på Instagram.

Det blir alltså inget mer Pär och Samir för i år och nu visar Samir upp sin stora kärlek för Pär och alla inblandade.

”Kommer sakna er alla, juryn, deltagarna, produktionen och speciellt Pär lite extra. Älskar er”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Julia Sundquist från Talang – TV4 beslut

LÄS OCKSÅ: 7 saker du kanske vill ha koll på om Pär Lernströms fru Linda Öhrn

FRÅN FÖRSTASIDAN