TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Filip Lamprechts framtidsplan med Peg Parnevik efter Let's dance 2021

12 maj, 2021 
Peg och Filip
Sedan Let's dance 2021 drog igång har Peg Parnevik och Filip Lamprecht inte haft det så lätt.
Nu står Filip i final mot Anis Don Demina – men vad händer med Filip och Peg efter finalen?
Nu berättar han om planen med flickvännen efter all uppståndelse.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

I tio veckor har Filip Lamprecht, 24, kämpat, dansat och slitit för att knipa en finalplats i Let's dance 2021. Men de tio veckorna har inte riktigt gått som på räls. Han har under resans gång tampats med skador och rykten om att han och flickvännen Peg Parnevik, 25, skulle ha gjort slut – vilket de båda har dementerat.

Genom säsongen har Filip fått stöd av både fans och nära och kära. Till en början mycket av flickvännen Peg, men som senare beslutade sig för att avfölja Filip på sociala medier och istället kritisera Let's dance och TV4 då de enligt Peg ska ha skämtat på hennes bekostnad.

Peg och Filip går i parterapi på grund av Let's dance

Peg har vid sidan av Let's dance pratat om hur hon ser på programmet i sin och systern Penny Parneviks podd Pillowtalk. Där beskriver Peg sin besvikelse på TV4 och hur relationen med Filip egentligen är.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, berättade Peg.

Annons

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här.

Filip Lamprecht däremot förstår inte riktigt vad Peg menar gällande att TV4 skulle ha skämtat på hennes bekostnad. Detta konstaterade han i en intervju med Aftonbladet nyligen.

– Nej, det har jag inte registrerat. Jag tycker inte att det har hänt så det är nog en spekulation, sa han till tidningen.

Filip berättade att det inte heller var någonting han tagit upp med produktionen. TV4 meddelade dessutom att de inte haft avsikt att skämta på någons bekostnad.

– Vi vet inte vad som kan ha uppfattats som att att vi skämtat på hennes bekostnad. Vi önskar Peg allt väl, har Fia Fång exekutiv producent för programmet, sagt till Hänt.

Filip Lamprechts plan med Peg efter finalen i Let's dance 2021

För Aftonbladet berättar Filip nu om planerna med Peg Parnevik efter finalen, som sänds på TV4 på lördag.

Annons

– Vi ska bara ta det lugnt och ha lite egentid, säger han till tidningen och fortsätter:

– Det är en sådan intensiv period. Jag känner bara att jag kommer att ladda om, ta några dagar där jag bara får andas. Det är nästan att man inte har tid haft att ta in upplevelsen, jag måste påminna mig om att stanna upp då och då.

Filip Lamprecht kommer dessutom att fortsätta dansa, gärna med nuvarande danspartnern Linn Hegdal på en av hennes danskurser.

– Jag kommer nog absolut fortsätta dansa. Jag kommer åka och våldgästa någon av Linns danskurser.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

Annons