Linda Bengtzing visar upp kampen i hemmet med barnen Vera och Nils

Linda Bengtzings kamp

Linda Bengtzing kämpar för att få vardagspusslet att gå ihop.
Nu delar artisten med sig av ett ärligt inlägg om hur det ibland kan vara att leva som tvåbarnsmamma.
– Nisse kommer bli så ledsen, skriver hon.

Artisten Linda Bengtzing, 45, är en av våra mest folkkära schlagerprofiler och gjorde stor succé i början av 2000-talet. Hon ligger bakom flera hits, som exempelvis Alla flickor, Jag ljuger så bra och Värsta schlagern. Senast vi fick se Linda i musiktävlingen var så sent som 2020. Då framförde hon bidraget Alla mina sorger, som dessvärre inte nådde hela vägen.

Det senaste året har varit tufft för Linda Bengtzing. Den rådande pandemin har lett till inställda spelningar, vilket påverkat hennes ekonomi en hel del. Men Linda är inte den som ger upp – hon har sett till att pengarna kommer in på andra sätt.

LÄS MER: Phillipe bryter tystnaden efter återföreningen

– Jag kontaktade min kompis som driver en cateringfirma och fick jobb där. Jag har stått och serverat och lagat mat med hårnät och hela köret, berättade artisten i en intervju med Expressen förra året.

Linda Bengtzing om bröllopet

Krisen har lett till att Linda Bengtzing tvingats skjuta upp sitt bröllop med fästmannen Peter Ståhlgren, 47.

– Vad ska jag göra? Kan jag inte ta ut lön innebär det att jag står med noll kronor när räkningarna ska betalas. Då åker sparkontona först. Men det kommer inte räcka länge till, sa hon i samma intervju.

Peter och Linda har varit ett par sedan 2008 och tillsammans har de barnen Vera, 11, och Nils, 7. Bröllopsplanerna är dock endast lagda på is och kommer att återupptas så fort det blir läge.

– Det där bröllopskontot ska växa på sig igen, det ska jag se till, sa hon då.

Visar upp svåra familjekampen

Linda Bengtzing är inte den som förskönar verkligheten och är alltid öppen med sina fans och följare när livet inte är en dans på rosor. I veckan delade hon med sig av ytterligare ett sådant inlägg. Intill en bild på sig själv vid en torktumlare skriver schlagerstjärnan:

”Hamnade här. Inte hunnit med. Massor. Inget.Hål i dammen. Slavat efter och för två slarviga barn-minst två!”.

Det verkar som att livet hos familjen Bengtzing inte är på topp just nu.

”Plötslig dammkatastrof -rädda fiskar. Prioriterade bort salamandrarna. Nisse kommer bli så ledsen-men de överlever nog i bottenslammet”, skriver hon.

I kommentarsfältet stöttas Linda Bengtzing nu av sina följare, som kan känna igen sig i det vardagskaos hon beskriver i inlägget.

”Styrkekramar”, skriver en person.

”Håll ut! Det är tufft ibland, men man orkar mer än vad man tror”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing visar familjelyckan efter svåra kampen

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzings tunga familjesorg – nu visar hon öppet

FOTO: TV4, LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet