Tittarilska efter att William Seth Wenzel tvingats lämna Robinson 2021

Robinson 2021

I söndagens avsnitt av Robinson var det plötsligt två deltagare som skulle lämna tävlingen.
När det stod klart att William Seth Wenzel var en av dem uppstod en stor ilska bland tittarna.
”Robinson, tävlingen där sämst vinner”, skriver en tittare.

Robinson 2021 börjar lida mot sitt slut och det har varit en riktigt händelserik säsong. Förutom att den spelats in i Sverige så har det även skett fusk i Gränslandet. Det hela slutade med att deltagarna diskades.

Robinson-Rickards attack mot Joanna: ”Diktator”

Inför söndagens öråd var William Seth Wenzel immun efter att ha vunnit Robinson-tävlingen tidigare i veckan. TV4 hade även gått ut och sagt på sina kanaler att William var den första deltagaren i finalveckan.

Men det hela kom att ändras drastiskt och William hann bara vara i finalveckan i några få sekunder innan han röstades ut. När Hänt pratade med William berättade han att det var snopet, men å andra sidan var han nöjd med sin insats.

– Det finns egentligen ingenting jag är missnöjd med eller hade velat göra annorlunda. Då är jag hellre den, med råge, bästa spelaren som röstas ut för att man är det största hotet. Så det känns ändå okej, säger han.

Tittarnas ilska efter att William röstades ut

Bland tittarna var William en riktig favorit och ansågs som en värdig vinnare. Därför är det nu rejält ilsket i kommentarsfälten på sociala medier. Vissa tänker inte ens kolla på finalveckan, skriver de.

”Antiklimax. Och där var det ingen mening med att se finalveckan längre.”, skriver en tittare.

”Robinson, tävlingen där sämst vinner...typ inte ens varit en överlevnadstävling denna säsong förutom i gränslandet med elden?”, skriver en annan.

”Varför kallas Robinson ens för en tävling när någon som vunnit och presterat åker ut för att två göra plats åt två förlorare? Varav en som åkt ut två gånger”, skriver en tredje.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarna tror att örådet var uppgjort för att få ut William

Anledningen till att William röstades ut är troligtvis för att det var två personer som gick vidare från Gränslandet-finalen. Men trots det så är tittarna nu skeptiska mot kanalen och tvivlar på om det faktiskt var så.

”TV4 vill ha spänning och väljer därför att kasta ut William som är överlägsen alla.. samtidigt tråkigt för den som vinner att veta att man vinner enbart pga produktionen och inte egen insats..”, skriver en misstänksam tittare.

”Typiskt Sverige & jantelagen. En spelare är bättre än alla andra så då gör ni så att alla kassa får rösta ut den bästa..”, skriver en annan.

”Dåligt av produktionen. William vinner Robinson tävlingen och maktens boning kampen. Anders säger att han är immun i kvällen"s" öråd och sen åker han ut. Vad är det för mening med Robinson tävling om man inte kan kämpa för sin överlevnad”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i finalveckan av Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: Robinson-Annica Lundgren Frisks kritik mot invägningen

FOTO: TV4

Senaste nytt