Phillipe Cohens nya video visar upp relationen med Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har blivit ihop och gjort slut, blivit ihop och gjort slut.
Efter en riktig bomb i förra veckan avslöjar nu Phillipe Cohens verkliga relationen med flickvännen!

Det är inte helt enkelt att hänga med i alla turer som relationen mellan influensern och entreprenören Bianca Ingrosso, 25, och restaurangägaren Phillipe Cohen, 26. I många år har de haft ett så kallat ”av och på”-förhållande där de varit ifrån varandra under längre perioder för att sedan bli tillsammans igen. Under slutet av förra sommaren verkade det återigen blivit en fnurra på tråden paret emellan när de plötsligt slutade synas på varandras sociala medier.

LÄS MER: Marittas besked med Gunnel i Ullared
Exklusivt

Följarna reagerade kraftigt när Bianca och Phillipe plötsligt även avföljde varandra på Instagram och när Phillipe kort därefter sålde den lägenhet som i princip låg bredvid Biancas var många säkra på att något inte stod rätt till.

Länge var paret dock mystiskt tysta kring hur det egentligen stod till med relationen men i början av året kunde Bianca bekräfta följarnas misstankar – och berättade att hon och Phillipe inte längre var ett par.

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, Bianca Ingrosso i en vlogg då.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par – igen

Men, efter regn kommer solsken och lika mycket som det ryktades om att förhållandet var över fick frågorna fart då paret återigen plötsligt började synas i varandras områden. När Bianca även berättade i en bild på Instagram att hon var på middag tillsammans med sitt ex var det många som redan hörde bröllopsklockorna ringa.

Och mycket riktigt, i förra veckan berättade Bianca i podcasten Ursäkta att paret hittat tillbaka till varandra. Det var efter att ha fått frågan kring vilken fråga som hon aldrig besvarar som Bianca säger:

– Om jag och Phillipe är ihop igen typ. Vi är ihop igen.

Sedan dess har Bianca visat upp kärleken för Phillipe på sociala medier om än inte lika mycket som för ett år sedan då pojkvännen var ett ständigt inslag på hennes Instagram och Youtube-kanal.

Nya filmen avslöjar kärleken

Nu avslöjar även Phillipe hur förhållandet med Bianca ser ut idag. I en story på Instagram visar han nämligen upp några fantastiska bakelser. I bakgrunden hör man tydligt hur även Bianca är där för att smaka på godheterna.

– Alltså hur gott?, hörs hon säga på Phillipes Instagram-story.

Att de njutit av bakverken tillsammans blir även tydligt då Bianca på sin Instagram har lagt upp en bild av samma sötsaker!

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paulas varning – efter allvarliga misstaget

LÄS OCKSÅ: Anja Pärssons ärliga ord om bråken med hustrun Filippa

FOTO: Youtube