Anja Pärson öppnar upp om bråken med hustrun Filippa Rådin

Anja Pärson, Filippa Rådin

Det är snart sju år sedan som Anja Pärson och hennes stora kärlek Filippa Rådin sa ja till varandra. Sedan dess har det hänt mycket för paret och de lever ett härligt familjeliv tillsammans. Men det är inte alltid frid och fröjd där hemma, nu berättar Anja om bråken.

Anja Pärson, 40, och Filippa Rådin, 48, har varit gifta i snart sju år. Men faktum är att de varit ett par ända sedan 2007.

Duon började först som vänner, efter att de träffats i Filippas klädbutik i Umeå, där Anja var en flitig kund. Filippa var då en hjälpande hand när Anja behövde tips och råd gällande kläder inför galor. Men deras fina vänskap kom sedan att utvecklas till något ännu större. Det hela ledde till ett förhållande och idag lever de tillsammans som äkta makar och föräldrar.

LÄS MER: Robinson-Kristove och Julias relation idag
Exklusivt

Men klädbiten har de inte gett upp. Filippa är fortfarande Anjas stylist, något de berättat om för tidningen Amelia.

– Filippa har koll på alla trender, och ibland kan jag tänka "aldrig i helvete" om ett plagg, men till slut står jag där med plagget jag ratade och plötsligt tycker jag att det är riktigt snyggt. Jag litar extremt mycket på Filippas omdöme, har Anja sagt.

Anjas ord om livet med Filippa och barnen

Tillsammans har de sönerna Elvis, 9, och Maximilian, 6, och dottern Emmi, 15, som Filippa har från ett tidigare förhållande. I somras fick de däremot en ny liten familjemedlem. Det var ingen mindre än den otroligt söta lilla hunden Astrid som fick äran att välkomnas in i familjen.

I en intervju med Sportbladet berättar Anja nu om vad som är det bästa med hustrun Filippa.

– Hon är en unik människa med en enorm stark aura. Filippa kan lysa upp ett rum och påverka människor på så positiva sätt. I vår vardag har hon också ett otroligt tålamod, jag är en rätt så rastlös människa. Hon är orädd och vågar utmana mig i det mesta, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjandet om bråken mellan Anja och Filippa

Men Anja kan också avslöja att det inte alltid är guld och gröna skogar hemma hos paret. Både hon och Filippa är ju nämligen två starka power-kvinnor och det gör det hela extra konflikt-vänligt.

– Men det är ingen dans på rosor. Vi har ett fantastiskt liv tillsammans, men lika mycket får vi jobba för det. Det är två starka brudar som vet vad de vill, så det är inte konfliktfritt, säger hon och fortsätter:

– Men vi räds inte för att ha det dåligt ibland utan ser det som utvecklande. Vi är verkligen inte perfekta och var och varannan dag har vi det skitstökigt hemma, vi misslyckas som föräldrar och som partners. Vi har det jävligt jobbigt i perioder, vi är småbarnsföräldrar som försöker gräva oss ur skiten. Det är väl som det är för alla.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

FOTO: Sven Lindwall/EXP/TT, Pontus Lundahl/TT

LÄS OCKSÅ: Anja Pärson ryter ifrån – försvarar frun Filippa Rådin

LÄS OCKSÅ: Anja Pärsons avslöjande om relationen med Filippa Rådin

SENASTE NYTT!