LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens ord om nya mannen – avslöjandet om kärleken

26 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har länge varit singel.
Men efter dottern Bianca Ingrossos avslöjande undrar nu hela svenska folket vem som kan tänkas ha fångat hennes hjärta.
Nu berättar Pernilla mer om den mystiska mannen.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Pernilla Wahlgren är sedan flera år tillbaka Sveriges absolut senaste singel. I både Wahlgrens värld och podcasten Wahlgren och Wistam, som hon har tillsammans med väninnan Sofia Wistam, har Pernilla flera gånger berättat om singellivet. Även om realityprofilen verkar väldigt nöjd med sitt kärleksliv har dock dottern Bianca Ingrosso många gånger uttryckt att hon hoppas på att mamman ska träffa en karl.

Därför var det också en otroligt glad och sprallig Bianca som under förra veckan avslöjade att Pernilla Wahlgren fått upp ögonen för en man. Vem den mystiska kärleken är sa Bianca dock ingenting om utan förklarade istället att relationen fortfarande är i ett tidigt stadie.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Annons

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om nya kärleken

Pernilla själv väljer även hon att öppna upp om relationen i det senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam. Hon säger inte mycket men efter att ha blivit konfronterad av poddkollegan Sofia berättar Pernilla vad hon egentligen tycker om Biancas avslöjande.

– Min dotter är ju väldigt frispråkig och älskar att krydda, säger Pernilla i podcasten innan hon fnissande lägger till:

– Jag säger ingenting, jag ligger lågt med betoning på ligger.

Orden om mystiska mannen

Nu kommer ytterligare detaljer kring den nya flirten fram när Pernilla gästar Rix MorronZoo med Laila Bagge och Roger Nordin. I radioprogrammet blir det tydligt att Roger är väldigt nyfiken på vem den mystiska mannen kan tänkas vara. Men inte heller här vill Pernilla avslöja mycket kring sin nya kärlek – även om hon bekräftar att hon dejtar någon speciell.

– Nej men ja, jag dejtar men sen får vi väl se vad som händer, säger hon fnissande.

Dessutom svarar hon mystiskt på frågan om mannen kanske kan vara en kändis.

Men det är ingen kändis?

– Men gud, svarar Pernilla innan Laila slår fast:

Jaha det var det tydligen, för om det inte hade varit det så hade du bara sagt ”nej det är det inte”.

– Nej men nä, vi låter det vara, säger Pernilla skrattandes men bestämt.

FOTO: Discovery+/TT

Annons