Pernilla Wahlgren svarar på Bianca Ingrossos kärleksavslöjande

Bianca avslöjar Pernillas kärleksliv

I veckan avslöjade Bianca Ingrosso att hennes mamma Pernilla Wahlgren har börjat dejta en man. Nu berättar Pernilla själv i egna podden Wahlgren och Wistam om romansen.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har varit singel i många år, vilket tittarna har fått ta del av i Wahlgrens värld och även lyssnarna till podden Wahlgren och Wistam. Det är ingen hemlighet att hennes dotter Bianca Ingrosso varit engagerad i mammans kärleksliv. Hon har många gånger nämnt att hon önskar att Pernilla skulle träffa någon som gör henne lycklig. Därför var det en otroligt glad och uppspelt Bianca som i veckan avslöjade att det nu har hänt. Pernilla Wahlgen har börjat dejta en man.

Pernilla Wahlgrens nya romans

LÄS MER: Charlottes pik till TV4 i Let's dance

Det var när Bianca gästade Edvin Törnblom i podden Ursäkta som han har tillsammans med Johanna Nordström som avslöjandet gjordes. Och bara dagar efter avslöjandet fick Pernilla säga sina första ord om romansen på Biancas Youtube-kanal.

Och i senaste avsnittet av egna podden som Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam så togs romansen såklart upp ännu en gång. Sofia hade självklart koll på att Bianca gästat succépodden Ursäkta och berättat som sin mammas kärleksliv.

– Det var ju så att din dotter var där och gästade lite. Och som Bianca är, det ligger ju lite i generna, så är hon frispråkig. Och det är ett parti här som jag tänkte att du skulle få kommentera, säger Sofia och förbereder ett ljudklipp som hon ska spela upp för Pernilla.

Innan de sätter i gång ljudklippet som Pernilla ska få kommentera så passar de på att hylla Johanna Nordström och Edvin Törnbloms för succén som deras podd har blivit.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar. säger Bianca i podden som Sofia spelar upp.

I klippet avslöjar Bianca även detaljer från en av dejterna som Pernilla varit på med den nya mannen.

– De var på en dejt och hon minns inte ens dejten för att hon var så full, han tyckte att hon var dötrevlig, säger Bianca i klippet.

Pernilla Wahlgrens ord om nya kärleksrelationen

Både Sofia och Pernilla fnittrar efter att de lyssnat på klippet.

– Min dotter är ju väldigt frispråkig och älskar att krydda, säger Pernilla först.

Men sedan ger hon en kryptisk kommentar på sin relationsstatus med den mystiska mannen.

– Jag säger såhär, jag säger ingenting, jag ligger lågt med betoning på ligger.

Exakt vad det är för relation hon inlett med den här mannen är ännu oklart. Men vi kan i alla fall konstatera att Pernilla verkar lycklig och det är vi glada för.

LÄS OCKSÅ: Nyhetsmorgon-profilen berättar om graviditeten

LÄS OCKSÅ: Gunillas ord om Maria Montazamis äktenskap

SENASTE NYTT!