LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nyhetsmorgon-profilen är gravid – visar i direktsändning

25 apr, 2021 
Maria Forsblom, Jessica Frej
I Nyhetsmorgon är det alltid en kock på plats i studion som lagar mat tillsammans med programledarna. Den här morgonen var det kocken Jessica Frej, som synts till i Nyhetsmorgon i 10 år. I samband med det kan hon nu avslöja en stor nyhet – hon är gravid!
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

I Nyhetsmorgon får tittarna varje vecka ta del av matlagningstips och recept från TV4:s kockar. Ibland är det välkända TV4-kockar och ibland kan det vara lovande krögare från exempelvis foodtrucks som får visa upp sina recept.

En av de välkända kockarna i Nyhetsmorgon är Jessica Frej, 32. Faktum är att hon synts till i morgonshowen i exakt tio år nu. Det var efter att hon medverkade i Sveriges mästerkock som Jessica fångade svenska folkets hjärtan.

Dessvärre blev det ingen seger för Jessica då hon landade på en hedrande femte plats i premiärsäsongen av Sveriges mästerkock. Men nu med facit i hand så var det bara början på hennes karriär. Sedan dess har hon nämligen gjort onlinekurser, släppt flera kokböcker och hon har även blivit ett välkänt ansikte i Nyhetsmorgon.

Så lever TV4-kocken

I söndagens program, under ledning av Maria Forsblom, 34, var det dags för Jessica att bjuda på sallad. Men det var inte vilken sallad som helst, det skulle nämligen bli en sallad – utan sallad!

Annons

– Det har blivit många goda recept under åren och du har lyckats ta fram tre, säger Maria i programmet.

Sedan flera år tillbaka är Jessica tillsammans med pojkvännen Christian, och eftersom han redan hade barn sedan tidigare har Jessica fått bonussonen Douglas, 10, på köpet.

I januari förra året tog paret nästa steg i relationen och flyttade ihop till ett stort hus! Jessica sålde då sin rosa lägenhet i Nacka utanför Stockholm, för ett familjeliv med pojkvännen. Sedan dess har man kunnat se att Jessica fortsätter med sin stora passion – att laga mat!

Nyhetsmorgon-profilen är gravid

Men nu ska den lilla familjen växa! För Jessica är nämligen gravid med parets första gemensamma barn. Än så länge har de inte gått ut med vilket kön bebisen har, men det har gått över halva graviditeten då Jessica är i vecka 24!

Den glada nyheten avslöjades i söndagens program av Nyhetsmorgon, då tittarna kunde lägga märke till kulan på hennes mage. Detta är även något som morgonshowen beräftar i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Jessica Frej har varit med oss på Nyhetsmorgon i 10 år - det är vi glada för! I dag lagar hon bland annat sallad utan sallad Och JAPP! Det ligger en bebis i magen”, skriver de på Instagram

Och i kommentarsfältet kryllar det av gratulationer från alla möjliga håll.

”Varmt GRATTIS till de 10 åren. Och till BÄBIS i magen..”, skriver en tittare.

”Fina jessica! Grattis till bebis”, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons