TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis pik till TV4 i direktsändningen av Let's dance

24 apr, 2021 
Charlotte Perrelli i Let's dance
Inför att Carola skulle framföra sin dans i Let's dance fick hon en hälsning av Charlotte Perrelli. Men i den hälsningen avslöjade Charlotte något som blev lite utav en pik till TV4.
Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Charlotte Perrelli, 46, är ständigt aktuell genom sin musik och regelbundna framträdande i diverse tv-program. Bara under det senaste året har vi kunnat se henne i storproduktioner som Stjärnorna på slottet och Melodifestivalen där hon tog sig hela vägen till final med låten Still young.

Trots enastående prestationer från Charlotte slutade det med att det blev Tusse Chiza, 19, som knep förstaplatsen och därmed en plats i Eurovision song contest. Men efter tävlingen var Charlotte rejält trött, speciellt efter alla intervjuer och allt som kommer med Melodifestivalen.

Charlotte Perrellis chock efter avslöjandet om PH-deltagaren

När Charlotte intervjuades av Roger Nordin och Laila Bagge fick hon dock en rejäl chock om en detalj som rörde en av hennes dansare. Det var när Roger avslöjade att Charlottes dansare Niklas Arleryd är en av deltagarna i Paradise hotel 2021 som Charlotte nästan tappade hakan.

Annons

– Nähej, jag hade ingen aning! När börjar det här? Det här kommer han nog inte bli glad att jag vet, sa Charlotte då i radioshowen.

Charlotte Perrelli, Niklas Arleryd
Paradise hotel-deltagaren Niklas är dansare.

Dessutom har hon under den senaste tiden gjort sig känd som riktigt sportig då hon slagit ett kraftigt slag för den populära racketsporten padel. Tillsammans med maken Anders Jensen utövar hon idrotten så fort hon får chansen. Nyligen gästade hon TV4:s Efter fem och då fick sig programledare Axel Pileby en rejäl chock när Charlotte avslöjade hur många timmar som går åt till just padel.

Trots att Charlotte syns ständigt i diverse olika tv-program finns det ett tv-program som hon fortfarande inte medverkat i – nämligen Let's dance!

Annons

Charlottes pik om Let's dance

I kvällens avsnitt av Let's dance vankades det Abba-tema och det bjöds på en riktig show! Dansparen dansade till de allra mest klassiska Abba-låtarna och i programmet sa Tony Irving:

– Samtliga fem ikväll har bevisat att alla har blivit dansare.

Men inför att Carola skulle gå ut på scenen och dansa till Gimme gimme gimme (a man after midnight) så fick hon en hälsning från ingen mindre än Charlotte Perrelli.

– Fortsätt bara som du gör så kommer det här gå superbra!, säger hon och fortsätter:

– Du är så modig att du ställde upp, och det är nästan så att jag själv blir sugen på att vara med nu, så att man får bära alla dessa fina klänningar.

Nu återstår det alltså att se om TV4 väljer att lyssna på Charlotte och hennes önskemål om programmet.

FOTO: Karin Törnblom, TV4

Annons