ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Suzanne Sjögrens relation till Anders Jensen och Charlotte Perrelli idag

23 apr, 2021 
Anders Jensen, Charlotte Perrelli, Suzanne Sjögren
Innan Suzanne Sjögren fann sin stora kärlek Pontus Westergren hade hon en relation med Anders Jensen. Idag är Anders Jensen gift med artisten Charlotte Perrelli, men frågan är vad har Suzanne för relation till de båda idag? I en intervju med Hänt berättar hon!
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Suzanne Sjögren, 46, är journalist och programledare och var en av de första kvinnorna att leda TV4-sporten.

Hon är gift med tävlingshopparen Pontus Westergren, 43, som hon har ett barn tillsammans med. Sedan tidigare har hon även dottern Izabella, 13, med Anders Jensen, 44. Idag är Anders istället gift med schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 46. I en intervju med Hänt berättar hon nu om hur relationen är till både Charlotte och Anders.

Det gör Suzanne Sjögren idag – efter femton år på TV4

Suzanne var en ledande figur på TV4 och gjorde karriär på sporten. Idag är hon inte kvar på kanalen utan har gått över till att jobba som frilans. Vi ser henne på Nent och Viasat där hon bland annat bevakat Handbolls-VM. Tiden på TV4-sporten beskriver hon som speciell.

– Det har alltid varit speciellt, de första fem åren var det en otroligt grabbig jargong. Men det är inget som någonsin stört mig, jag är ganska grabbig själv. I takt med att allt fler kvinnor kommer in så har det skett en enorm förändring på alla sportredaktioner.

Annons

– Det har varit en fantastik resa hela vägen, det har varit ett sant nöje. Jag är väldigt glad över det, säger Suzanne.

Efter femton år på TV4 valde hon att lämna, det blev för mycket jobb och hon var nära att bli utbränd.

– Egentligen hade det inget med TV4 att göra, jag var inte i behov av ett kanalbyte. Men jag grävde gropen själv, jag tackade ja till Nyhetsmorgon och sporten på morgonen. Och de tiderna tog ut sin rätt på mig, tillslut blev jag så utmattad. Bara jag såg TV4-huset förknippade jag det med att må dåligt, och det handlade om att jag hade pushat mig själv för hårt, säger Suzanne.

Så är Suzannes relation till Anders Jensen och Charlotte Perrelli idag

Suzanne har dottern Izabella tillsammans med Anders Jensen. Hon berättar att de har en väldigt god relation och att Izabella är varannan vecka hos Anders och frun Charlotte Perrelli.

– Den är fantastiskt bra, vi har en förbannat bra relation! Vi hörs flera gånger i veckan och jag tror att Izabella känner sig trygg i att vi har den relationen. För hennes skull är det bra och Anders är en bra kille, och ja det är alltid bra att ha en sådan i sin närhet.

Hur är din relation med Charlotte Perrelli?

– Den är också bra. Vi hejade som bara den när Charlotte var med i mello, jag och Izabella. Vi tar ju det mesta via Anders, men om han är borta så tar jag allt med Charlotte.

FOTO: Karin Törnblom/TT // Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Annons