LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Lindgrens ord om Petra Mede efter kritiken

24 apr, 2021 
Petra Mede, David Lindgren
David Lindgren och Petra Mede har kritiserats för att vara lite tramsiga i Let's dance 2021. Men nu väljer David att bortse från kritiken och lyfta sin programledar-kollega lite extra.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

TV4:s populära dansprogram Let's dance är nu i full igång och i kvällens program vankas det ABBA-tema.

Förra veckan blev det musikalartisten Hanna Hedlund som behövde lämna tävlingen. Det kom väldigt oväntat då hon fått högsta poängen från juryn. Detta är något som tittarna hade ett och annat att säga om.

”Nu får ni införa som Mästarens Mästare att det paret som får högst poäng av den professionella juryn blir immuna och dansar vidare. Då är det dansen som bedöms och inte populariteten. Vore mest rättvist av allt!!!!!!!”, skriver en tittare.

”Gör om röstningen till nästa säsong låt juryn avgöra vilka som blir kvar! Och låt de som ej gjort framsteg mötas i en duell och då kan ju tittarna vara med och rösta! Detta handlar ju bara om vem man själv vill se gå vidare vare sig personen utvecklas eller inte. Blir såå orättvist för alla som blir bättre och bättre”, skriver en annan.

Annons

”Dåligt när detta underbara par fick full 10 poängare utav juryn och de åker ut dåligt system tv4 måste ändra detta genast.”, skriver en tredje.

Keyyos ord om kvällens tema i Let's dance

Men inför kvällens program är det ABBA för hela slanten som står på schemat. Detta är något som Keyyo har längtat efter länge.

”Det är ABBA-vecka i Let's dance ikväll. Jag har längtat sönder efter just detta tema, särskilt med tanke på att vi ska köra till en utav mina ABSOLUTA favoritlåtar någonsin!!! Ni kan förvänta er en partykväll utan dess like.”, skriver hon på Instagram.

Även tittarna verkar ha längtat efter kvällens tema för i sociala medier kryllar det nu av kommentarer som rör ABBA.

”Ska bli så kul att se!! Längtar till ikväll!”, skriver en tittare.

”Mitt minne är när jag och min kollega hyrde Waterloo dräkterna o sjöng Waterloo och when I kissed the teacher på en jubileumsfest på skolan. Alla musiklärarna var bandet. Kul”, skriver en annan.

Annons

David Lindgrens ord om Petra Mede – efter kritiken

Att tittarna ser fram emot kvällens program råder det alltså inga tvivel om, men den senaste tiden har det riktats en hel del kritik mot programledarna David Lindgren och Petra Mede.

”David är helt ok men Petra är bara för mycket”, skrev en tittare.

”Petra medes sarkasm är inte rolig för fem öre, skämmig och ”för mycket”, skrev en annan.

Men nu har David valt att sätta ner foten om de negativa kommentarerna, för nu vill han berätta inför alla hur bra Petra är! Till en bild på honom och Petra skriver han på Instagram:

”Tagga en kollega eller vän som skrattar åt dina skämt lika mycket som Petra Mede skrattar åt mina, har jag sagt att Petra är Världens BÄSTA kollega?!”, skriver han.

Och i kommentarsfältet får programledarna nu mycket beröm för jobbet de gör!

FOTO: Jessica Gow, Karin Törnblom/TT

Annons