LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas kritik mot David Lindgren och Petra Mede i Let's dance

26 mar, 2021 
Petra och David i Let's dance
Let's dance är igång – till tittarnas stora förtjusning.
Men vissa saker är de inte helt nöjda med.
Gillar inte”, skriver en.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Det var förra helgen som TV4:s populära dansprogram Let's dance drog igång. Programmet hade en viss förändring från förra säsongen – då de bytt programledare från Tilde de Paula Eby och David Hellenius till David Lindgren och Petra Mede. Då programledarna är en stor del av programmet var det flera tittare som reagerade på förändringen – både positivt och negativt.

På programmets Facebook-sida är det spridda skurar i kommentarsfältet.

”Så bra program och Petra Mede. Vilket ordförråd hon har..wow och David Lindgren, alltid så glad och charmig. Dom passade jättebra ihop. Och fantastiska dansare allihop så himla duktiga och fina. Synd att nån måste åka ur programmet nästa gång. Och juryn var så bra och trevliga ikväll..”, skriver en tittare.

Kritiken mot nya duon

Men i vanlig ordning finns det även kritiker i kommentarsfältet. Flera tittare var missnöjda med den nya förändringen och uppskattade inte programledarnas insats.

Annons

”David är helt ok men Petra är bara för mycket”, skriver en tittare.

”Petra medes sarkasm är inte rolig för fem öre, skämmig och ”för mycket”, skriver en annan.

”Gillar inte Petra Mede”, skriver en tredje.

Programledarnas ord om premiären i Let's dance

Men David och Petra verkar nöjda i alla fall. Efter premiären skrev båda programledarna om känslorna kring det första programmet på Instagram.

”Tack för all respons efter kvällens premiär program. Vi hade sååå roligt när vi väl fick dra igång lite nervöst med teknikstrulet i början nu ska vi dansa tillsammans i 8 veckor till”, skrev David på Instagram.

”Tack, tack tack för all kärlek och respons.Tack dansare, tävlande, musiker, sångare, ljus- och ljudproffs (för det är väl era titlar), stylist, sminkörer, frisör, produktionsproffs i alla led, deltagaransvarig, catering, studiokvinna, jury, manusförfattare, producent, exekutiva sådana, redaktör, bildproducent, stickainäsanproffs, parkeringsansvariga, rösträknare, i slagsproducent och såklart världens bästa David Lindgren”, skrev Petra på sin Instagram.

Annons