Henrik Alsterdals tabbe i Efter fem – under intervjun med Magnus Carlsson

Magnus Carlsson, Henrik Alsterdal

Henrik Alsterdal är en av de omtyckta profilerna i TV4:s Efter fem. Men i fredagens program råkade han säga fel under programmets gång.
Slå på ljud

Eftermiddagsprogrammet Efter fem firar snart tre år på TV4. Sedan start har Tilde de Paula, 48, varit ansiktet utåt för programmet men med tiden har programledarna blivit allt fler. Idag är det bland annat Axel Pileby, 34, Henrik Alsterdal, 41, Maximilian Artell, 29, och Anna Brolin, 40, som styr skutan.

I det populära aktualitetsprogrammet får de ofta besök av spännande gäster och det bjuds på intressanta anekdoter från dagen. En populär höjdpunkt är Sverigesvepet, som oftast Henrik eller Axel håller i. Och nyhetssändningarna, de står Maximilian för!

Henrik Alsterdal har blivit en omtyckt profil på TV4, även hans man Anders Pihlblad, 53, har gjort succé på kanalen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad

Paret träffades faktiskt genom jobbet, när det var maskerad. Då var Anders utklädd till livräddare i Baywatch och Henrik var utklädd till matros.

– Anders och jag har jobbat på samma arbetsplats sedan 2003, men det var först något år senare det sa klick. Allt inträffade på en maskerad med båt-tema. Jag var matros och Anders livräddare i Baywatch. Vi har hängt ihop sedan dess, har Henrik berättat för Hänt.

LÄS MER: 21 svenska kändispar avslöjar: Så träffade vi kärleken
NU GRATIS

I fredagens avsnitt av Efter fem är det ingen mindre än Alcazar-stjärnan Magnus Carlsson som är gäst. Nu är han aktuell med sin show Från Barbados till Gamla stan, som kommer gå av stapeln på Hamburger börs i Stockholm.

– Vi ligger ju fast nu på Hamburger börs och det gör att man kan ha lite andra lösningar rent tekniskt. Man kan ha lite roliga lösningar när vi ligger still, förklarar Magnus.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Henrik Alsterdals tabbar i Efter fem

Men när Henrik ska ge tittarna en sammanfattning om vem Magnus är så gör han en liten tabbe, en felsägning. Han börjar nämligen med att säga fel namn, tills han kommer på sig själv och rättar sig.

– Då tar vi och nostalgistartar med dansbandskungen Marti.... Eh, Magnus år 1992, säger Henrik.

Efter fem

Henrik höll på att säga fel på Magnus namn.

Foto: TV4

I bakgrunden kunde man höra att Magnus skrattade till lite lätt, men Henrik var snabbt tillbaka på banan igen och fortsatte sin presentation.

Faktum är att det är inte den enda felsägningen Henrik gjorde i programmet. Lite tidigare i programmet, när Henrik skulle intervjua Stephen Lindholm, som spelade Pelle i Vi på saltkråkan, råkade han nämligen uttala namnet fel.

– Hej Steffen, hur går dina tankar kring att Saltkråkan ska göra comeback i nutid?, säger Henrik.

– Jaa, Stefen heter jag ju i och för sig, svarar Stephen.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Anders Philblads bild med maken Henrik Alsterdal

LÄS OCKSÅ: Därför döljer Anders efternamnet Alsterdal för tittarna

SENASTE NYTT!