Sanningen bakom Anders Philblads bild med maken Henrik Alsterdal

Anders Pihlblads gamla bild med Henrik Alsterdal

Anders Pihlblad har delat en bild med maken Henrik Alsterdal på sitt Instagram-konto. Bilden har väckt starka reaktioner hos hans följare. Men sanningen är att det är en gammal bild.

Anders Pihlblad är en av de mest populära profilerna på TV4 och har en lång karriär inom tv bakom sig. Efter att ha medverkat i Nyhetsmorgon år efter år har han blivit en stor favorit hos det svenska folket. Tittarna fått tillbringa många av sina morgnar tillsammans med honom. Det är oftast på helgerna som han sitter i tv-soffan tillbringar mornarna tillsammans med svenska folket. Men sedan Martin Järborg försvunnit på semester så har han hoppat in och gjort Soraya Lavasani sällskap på vardagarna.

Någon som också är en populär profil på TV4 är Anders make Henrik Alsterdal. Han arbetade med Nyhetsmorgon i många år men när Tilde de Paula Eby lämnade för att arbeta med Efter fem så följde han med.

Anders och Henrik har varit gifta i åtta år, tillsammans har de barnen Nike och Ehrling. Sedan de träffades så har paret varit väldigt bjussiga med detaljer från sitt privatliv. De delar de med sig av allt från glädje och sorg. Och på sociala medier får deras följare verkligen hänga med i deras vardag. Men när det kommer till att visa barnen så väljer de att avstå. För Hänt har Anders tidigare berättat om sanningen bakom beslutet att hålla dem utanför sociala medier.

Därför har Anders dolt efternamnet

Trots deras öppna och bjussiga inställning så finns det en sak som paret hållit för sig själva. Eller snarare som Anders valt att hålla privat. TV4:s tittare känner honom som Anders Pihlblad, men faktum är att han har dubbla efternamn. Efter att paret gift sig la Anders till Henriks efternamn Alsterdal till sitt eget.

”Det var Anders som ville lagga till Alsterdal som efternamn. Han ville att vi bada skulle ha samma namn. Det ar bara privat som han kallar sig for Anders Alsterdal. I rutan heter han enbart Pihlblad så det är inget tittarna märker eller känner till.”, berättar Henrik i ett meddelande till Hänt.

Sanningen bakom bilden på paret

Men en sak som är säker är att kärleken mellan dem är oundviklig. Och när Anders publicerade bild på dem tillsammans nyligen så stod det klart att följarna ser det.

”Ni utstrålar ”VÄRME & KÄRLEK”samt även delar med er till oss andra som följer er”, skrev en följare till inlägget.

”Ni är så fina tillsammans och bra föräldrar som hittar på saker med barnen”, skrev en annan.

Men en tredje följare blev lite fundersam och undrade:

”Åldras ni aldrig? Vad har ni för knep?”

Då kom sanningen fram. Det är en gammal bild på paret.

”Nu är just den där bilden från 2008...men självklart ser vi exakt likadana ut nu”, svarar Anders i kommentarsfältet.

LÄS OCKSÅ: Upptäckten avslöjar Biancas återförening med Phillipe

LÄS OCKSÅ: Tittarilska efter doktor Mikaels uttalande i Nyhetsmorgon

Senaste nytt