Charlotte Perrellis succé med Still young efter Melodifestivalen 2021

Charlotte Perrelli, Anders Jensen

Charlotte Perrelli var en av artisterna i Melodifestivalen 2021.
Att vara med i den stora musiktävlingen kräver mycket tid ifrån familjen.
Nu kommer Charlotte med ett glädjebesked efter tuffa tiden.

Charlotte Perrelli, 46, har stått i rampljuset i många år och är idag en av Sveriges största artister. Ihop med flera andra schlager-legender var hon en av de tävlande i Melodifestivalen 2021 med bidraget Still young.

LÄS MER: Christer Björkman bryter tystnaden om okända otroheten

Charlotte gick vidare direkt till final från hennes deltävling och under tiden fram tills finalen var det minst sagt hektiskt för Charlotte. Det var många timmar av repetitioner och hon bokades upp på flera intervjuer. En intervju som hon gjorde var bland annat när hon gästade Rix Morronzoo. Där fick hon en rejäl chock när programledaren Roger Nordin berättade att en av hennes dansare är en Paradise hotel-deltagare.

Efter en rafflande final stod det till slut klart att det blev Tusse som kammade hem vinsten med låten Voices. Det betyder att det blir han som får åka till Rotterdam och representera Sverige i Eurovision senare i vår.

Charlotte tar det lugnt efter Mello

Men för Charlottes del verkade det vara vila som stod på agendan. När Hänt pratade med henne på pressträffen efter finalen förklarade hon att det blir "soft" nu.

– Jaa, vi ska bara hem och dricka te tror jag, det blir inte roligare än så. Väldigt soft faktiskt, sa hon då.

Charlotte Perrelli, Tusse

Charlotte och Tusse gick direkt till final.

Olle Sporrong/Expressen/TT

Att Mellon har tagit upp mycket tid för Charlotte är ingen hemlighet, men nu har hennes tillvaro fått en ny vändning. Nu kan hon lägga mer tid på familjen, som består av maken Anders Jensen och barnen Angelo, Alessio, Adrian och Alvin. Nu kan hon dessutom dela med sig av ett glädjande besked.

Charlotte har nämligen tagit tillfället i akt att designa sina egna hoodies. På tröjan lyder texten "Still young" som troligen är en hyllning till hennes mello-bidrag. Men hon har valt att göra en personlig touch också, genom att klippa tröjan så att den får en helt ny stil.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vändningen efter hektiska tiden

Och det är inte bara låten Still young som gått hem hos svenska folket, nu verkar det även som att hennes design-idéer funkar minst lika bra! På Instagram delar hon nu med sig av det glada beskedet:

”OMG!!!! Sååå glad.... men den tog slut hysteriskt fort! 1 Tim så var allt slutsålt. Det jobbades igår vill jag lova och vi får fram ytterligaste en Batch kring 20 April. Kommer lägga ut minst en dag innan och berätta så ni kan hänga på låset då. Kul att ni gillar den. Jag med kan jag bara säga!!!”, skriver hon.

Nu väljer Charlotte även att rådfråga sina kunder om vilken färg de helst skulle vilja ha, och i kommentarsfältet kryllar det av förslag.

”Svart tröja med guldigt tryck! 63 år och STILL YOUNG i hjärta och själ!”, skriver en följare.

”Den är supercool! Kan ni ta fram den i camelton m svart tryck?”, föreslår en annan.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli ger svar på tal efter kritiken mot utlandsresan till Spanien

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli i tårar efter Benjamin Ingrossos framträdande på TV4