Gunilla Perssons ärliga ord om Maria Montazamis äktenskap med Kamran

Gunilla Persson, Maria Montazami, Kamran Montazami

Maria Montazami är gift med sin själsfrände Kamran Montazami sedan 30 år tillbaka.
Deras kärlek till varandra har under åren visat sig vara otroligt stark och så ser det ut än idag.
Nu har även Gunilla Persson valt att kommentera deras äktenskap.

Maria Montazami, 55, tog svenska folket med storm efter hennes medverkan i Svenska hollywoodfruar. Till en början blev hon mest igenkänd för sina inredningsdetaljer i form av tofsar och hennes ikoniska ljusrosa läppstift.

Men sedan dess har Maria blivit en riktigt folkkär profil i Sverige och hon har bland annat släppt en egen klädkollektion och varit med i tv-program som Let's dance och Klassfesten.

När Maria flyttade till Los Angeles började hon jobba som servitris och då träffade hon maken Kamran Montazami. Idag har paret varit gifta i över 30 år, och tillsammans har de barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Svackan i relationen under pandemin

Under i princip hela deras förhållande har Kamran Montazami varit den som jobbar och Maria har skött om barnen och hemmet. Men Maria har tidigare berättat för Hänt att under pandemin blev det lite annorlunda.

– Jag avskyr att ha en man som sitter hemma och tittar på tv. Jag är inte van vid den livsstilen så jag tycker det är jättejobbigt när han sitter ner. På kvällen kan han ju sitta men du vet på dagen, det gör vi ju liksom aldrig, sa hon då i en intervju med Hänt.

LÄS MER: Nicoles privata avslöjande med Peter Forsberg

Under årens lopp har Maria skaffat sig goda vänner i USA och en av dem är Svenska hollywoodfruar-kollegan Gunilla Persson, 62. Gunilla har precis som Maria blivit mycket omtyckt av svenska folket och det är alltid en höjdare att se dem tillsammans.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Gunillas och Marias relation har dock inte alltid varit helt problemfri. I realityserien har tittarna flera gånger kunnat se att de tycker olika om saker och konflikter har ibland uppstått. Men på senare år har det hållits en ytterst god ton mellan vännerna.

Under åren har Gunilla och Maria gjort många roliga saker tillsammans. De har bland annat varit ute och åkt båt med Kamran, detta är något som Maria mindes tillbaka till så sent som i somras. Då beskrev Gunilla det hela som ett oförglömligt minne.

Gunilla Perssons ord om Maria Montazamis äktenskap

Nu har Maria valt att dela med sig av det senaste som sker i hennes liv. I och med att Kamran inte längre jobbar hemifrån så är Marias vardagsrutiner nu tillbaka till det vanliga. I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp hur rutinerna ser ut innan Kamran åker iväg och säljer bostäder.

”Ibland önskar jag att Kamran tog sig 15 min för att sitta ner och äta frukost men oftast så är han i sista minuten det är då jag kommer in i bilden. Jag pressar juice, kokar kaffe, gör en breakfast burrito som han sedan tar i en plastkopp. Glad är han och sedan far han iväg i sin lilla arbetsbil medans jag vinkar”, skriver Maria.

Nu väljer Gunilla Persson att kommentera deras äktenskap genom att lämna en kommentar till inlägget.

”Det låter så härligt, kära Maria. Kamran och du är verkligen gjorda för varandra.”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, MAJA SUSLIN / TT

LÄS OCKSÅ: Maria Montazamis mystiska tystnad – långa pausen från Instagram

LÄS OCKSÅ: Erika Perssons lättklädda bild hyllas av följarna på Instagram

Senaste nytt