Gunilla Perssons ord till Maria Montazami – efter händelsen: ”Glömmer aldrig”

Gunilla Persson och Maria Montazami

Hollywood-fruarna Gunilla Persson och Maria Montazami har länge varit delaktiga i varandras liv.
Nu berättar Gunilla om sina känslor kring en händelse med vännen och kollegan.
"Glömmer aldrig", skriver hon.

De svenska Hollywood-fruarna Gunilla Persson, 61, och Maria Montazami, 54, har länge varit stora favoriter hos svenska folket. Med deras unika personlighetsdrag slutar de aldrig att förvåna, och under 11 säsonger har de tillsammans med andra kända namn underhållit oss i TV3:s populära realityserie Svenska Hollywoodfruar. Många har kommit och gått i programmet, men Gunilla och Maria är de som har stått kvar längst.

Under alla år tillsammans har de varit med om mycket, och under ett inlägg på Instagram öppnar Gunilla nu upp om sina känslor kring en händelse med Maria.

Deras relation under programmet

I Svenska hollywoodfruar är det sällan en lugn stund. Dramatiken och bråken avlöser varandra och fruarna som är med i programmet har rykt ihop vid flera tillfällen. De som följt programmet vet nog att Gunilla inte drar sig från att hamna i bråk, och hon har många gånger stått i centrum när dramatiken satts igång. Hon värdesätter att säga vad hon tycker över mycket annat, och det är inte alltid det har uppskattats hos de andra fruarna. Många gånger har man sett små kommentarer eskalera till stora bråk och bland annat Isabel Adrian och Åsa Vesterlund  har varit i bråk med profilen.

Gunilla Persson, Maria Montazami och Åsa Vesterlund.

Det är däremot inte mycket som får Maria att se rött, och när många andra brusar upp står hon lugnt kvar. Och trots att det inte alltid har varit frid och fröjd mellan henne och Gunilla är deras relation idag väldigt fin. Efter att corona-pandemin satte fart gav Maria bland annat ett munskydd till kollegan som gjort själv. På en story på Instagram skrev Gunilla om den fina presenten:

“Tänk er hon har suttit och sytt dem själv med plisseringar till och med!!! Att vi inte har varit nära vänner tidigare är ju tråkigt men det känns så värdefullt nu att ha en vän som Maria – så omtänksamt att tänka på oss, framför allt när vi har lilla mamma att beskydda mot det hemska Covid19 viruset som härjar i världen.”

Gunillas ord om dagen med Maria

Precis som många andra delar Maria ofta med sig av sitt liv på sociala medier och den här sommaren har man kunnat se henne spendera en hel del tid med familjen. I hennes senaste inlägg visar hon upp henne och mannens Kamran Montazami dag tillsammans på deras båt, och i bildspelet ser man foton på klarblått vatten, Kamran och vodka och soda.

“Hanging on the boat today. Just being lazy and cozy”, skriver hon under inlägget.

Och i kommentarsfältet är det många som påpekar hur mysigt de ser ut att ha det, och även Gunilla kliver in och berättar om hennes dag på båten med det folkkära paret.

“Jag glömmer aldrig båtfärden med er. Fantastiskt!”, skriver hon följt av tre röda hjärtan.

FOTO: TT