Nicole Nordins privata avslöjande med Peter Forsberg

Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin har många år tillsammans bakom sig.
Nu avslöjar Nicole Nordin de okända bråken bakom de lyckliga familjebilderna.

I elva år har det forna hockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg, 47, och kärleken Nicole Nordin, 33, levt tillsammans. Snart efter att det träffades för första gången slog det gnistor kring paret och idag har de barnen Lennox, Lily och Diego tillsammans. Sedan ett par år tillbaka bor familjen i Zug i Schweiz och i intervjuer har både Nicole och Peter berättat att de inte har några planer på att flytta hem till Sverige igen.

LÄS MER: Därför lämnade Pekka Heino SVT efter 32 år
Exklusivt

För den som vill få en inblick i familjens vardag tillsammans går det dock alldeles utmärkt att följa Nicole på Instagram. Där får man ofta se hur familjen gör mysiga utflykter tillsammans, besöker vackra naturplatser och är på semester.

Stora livsförändringen

Samtidigt så ligger varken Peter eller Nicole på latsidan. Karriären har alltid varit något som är väldigt centralt i parets liv, redan från start. Men det är inte alltid enkelt att få ihop ett liv tillsammans med småbarn och jobb. I en intervju med tidningen Mama har Nicole tidigare berättat att hon får vardagen att gå runt.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

– Jag har ammat hos frisören, jag har jobbat natten igenom för att klara deadlines. Jag har inte lagt om mitt liv så mycket efter att vi fick barn, utan vår vardag är vad barnen vet och de ifrågasätter inte att man går till jobbet. Jag har aldrig tagit en tupplur under dagen utan har då i stället passat på att jobba, säger hon innan hon fortsätter:

– Man måste boka in tid för sig själv och saker som man mår bra av. Jag ber om hjälp. Det kan vara en väninna som ställer upp och passar barnen när man tar en massage. Jag har helt slutat att försöka parellellköra jobb och barn. När jag jobbar så är jag fullt fokuserad på det och när jag är med barnen är jag hundra procent närvarande med dem.

Nicole Nordin om relationen mellan barnen

Trots arbetet är både Peter och Nicole noga med att ta sig tid även för barnen. För en tid sedan visade till exempel Nicole upp barnen då hela familjen var iväg på en liten resa.

”Minis looking cute. Fördel i årets eviga lockdown att backarna höll öppet så de små fick lära sig åka skidor”, skrev Nicole på Instagram då.

Nu visar hon återigen upp barnen på Instagram sittandes vid vattnet med en härlig solnedgång i bakgrunden. Bilden ser lugn och härlig ut. Men i texten som Nicole skriver till inlägget kan man ana att det inte alltid bara är frid och fröjd mellan familjens medlemmar.

”Det vackra lugnet som solnedgången ger (och barnen bråkar inte)”, skriver Nicole Nordin på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Helena Segers nya bakslag efter Zlatans beslut

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner mot Erikas lättklädda bild

FOTO: TT