LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erika Perssons lättklädda bild hyllas av följarna på Instagram

23 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Erika och Gunilla Persson.
Erika Persson har mötts av både ris och ros på sociala medier.
Nu reagerar följarna starkt efter en ny lättklädd bild.
”Riktig drottning”, skriver en person i en kommentar på Instagram.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Erika Persson, 18, blev redan som litet barn känd för svenska folket då hon är dotter till Hollywwodfrun Gunilla Persson. I tio år fick tittarna följa Erikas vardag men sedan kanalen under förra året beslutade sig för att lägga ner programmet har det blivit allt svårare att få en inblick i den unga LA-bons liv.

För den som verkligen undrat har det dock alltid gått att få en uppdatering genom mamma Gunillas Instagram. Där skriver hon ständigt om livet tillsammans med dottern, mamman Iris och de många husdjuren. Idag är det främst studierna och musiken som ligger i Erikas intresse men då hon ha stor kameravana har hon även kunnat gå i mammas fotspår och ta diverse modelljobb genom åren.

Egna orden om kändisskapet

Att Erika är en kändis är ingenting hon märker av i sitt vardagliga liv i USA. Men hon kan tycka att det är både roligt och märkligt att få den uppmärksamhet hon från Sverige. I en intervju med Hänt har Erika Persson tidigare berättat om känslorna.

Annons

– Det har funnits både för- och nackdelar skulle jag säga. Det är konstigt men också roligt att folk vet vem man är i Sverige men här i USA är det verkligen inte så. Det är en bra balans men det är lite konstigt att åka till Sverige eftersom allt är helt annorlunda än mitt vardagliga liv här, sa Erika då.

Erika berättade vidare att hon tycker det är tråkigt att människor fått en förutfattad bild av henne på grund av hur hon är i Svenska Hollywoodfruar. Själv menar hon att realityserien inte alls ger hela bilden av hur hon är som person.

Erika Perssons lättklädda bild

Även Erika har ett konto på Instagram där alla är välkomna att följa henne. Flödet fylls av en hel del selfies, något som hittills både hyllats och sågats. Erika har nämligen fått emot en hel del kommentarer om hennes utseende och många har gjort rena påhopp kring 18-åringens kropp och vikt.

Kommentarerna är dock något som Erika lätt skakar av sig.

”Herregud, varför är ni alla så besatta för? Gå och hitta er en ny hobby och kanske lite självkärlek när ni ändå är igång”, har hon tidigare skrivit i en Instagram story.

Nu får hon desto mer kärlek efter att ha lagt ut en bild på sig själv i bikini med ansiktet riktat mot solen. Borta är det hånfulla kommentarerna och istället hyllar följarna Erika Persson för hennes skönhet.

”Så vacker!”, skriver en följare medan en annan skriver:

”Wow, så snygg!”.

FOTO: TT

Annons