TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarnas starka reaktioner efter Erika Perssons retuscherade bild

17 nov, 2020 
Erika Persson
Foto: Instagram
Erika Persson har publicerat en ny bild på Instagram som väcker starka reaktioner bland följarna.
Se anledningen här!
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Erika Persson, 18, är dotter till Hollywoodfrun Gunilla Persson, 61. Under flera års tid har vi fått följa Gunilla och hennes familj Svenska Hollywoodfruar. Erika var bara åtta år gammal när inspelningsteamet började dyka upp hemma hos dem. Detta har gjort att Erika är van framför kameran och vi har även fått se Erika göra modelljobb under säsongernas gång. Idag är det dock studierna och musiken som är Erikas främsta intressen.

Erikas Perssons egna ord om att vara offentlig

Erika har tidigare berättat för Hänt om hennes tankar kring kändisskapet.

– Det har funnits både för- och nackdelar skulle jag säga. Det är konstigt men också roligt att folk vet vem man är i Sverige men här i USA är det verkligen inte så. Det är en bra balans men det är lite konstigt att åka till Sverige eftersom allt är helt annorlunda än mitt vardagliga liv här, sa Erika då.

Hon förklarade även att många människor har förutfattade meningar och tror att hon ska vara på ett visst sätt på grund av att de har sett henne i serien. Men Erika är också väldigt glad över att ha en stor följarskara som hon kan nå ut till med ämnen som hon brinner för.

Annons

Starka reaktioner efter nya bildvalet på Instagram

På Erika Perssons sociala medier får följarna hänga med i hennes vardag. Det blir även en hel del selfies som möts av både ris och ros. Tidigare har Erika fått en hel del kommentarer kring att hon redigerar sin kropp för att se smalare ut. Inte nog med dessa anklagelser så har Erika även fått motta en hel del påhopp om hennes kropp och vikt. Erika har då kommit med svar på tal.

”Herregud, varför är ni alla så besatta för? Gå och hitta er en ny hobby och kanske lite självkärlek när ni ändå är igång”, skrev hon då i en Instagram story.

Nyligen publicerade Erika en bild på sig själv där hon har gjort sig själv rosa. Inlägget visar sig ha upprört många följare som nu menar att detta är ett bevis för att Erika gör ändringar i sina bilder.

”Falsk marknadsföring”, skriver en följare.

Annons

”Så fejk. Dålig photoshop, jag ser det”, skriver en annan.

Men det finns även stöttande följare i kommentarsfältet som menar att bara för att Erika Persson nu gjort sig rosa, inte innebär att hon vanligtvis justerar sina bilder.

”Men snälla hon redigerade med mening att de skulle synas”, skriver en person.

Annons