Erika Persson ryter ifrån efter kritiken mot nya bilden

Erika och Gunilla Persson

Gunilla Perssons dotter Erika Persson uppdaterar flitigt sina sociala medier-kanaler.
Efter en ny bild har hon mottagit en hel del kritik – vilket fått henne att sätta ner foten.
”Herregud, varför är ni alla så besatta”, skriver Erika nu på Instagram story.

Gunilla Persson är en av profilerna som TV3-tittarna har fått följa år efter år i programmet Svenska Hollywoodfruar. Det var hela tio år sedan Gunilla för första gången syntes i programmet och hon har sedan dess varit en av de fruar som gjort allra mest avtryck.

Tittarna har inte bara fått följa med Gunilla under säsongernas gång, de har även fått se glimtar av dottern Erika Perssons liv i Los Angeles. Gunilla har uppfostrat dottern på egen hand och de har alltid bott i USA. Idag är Erika 17 år gammal och inför sin 18-årsdag har hon önskat att få åka till Sverige. Närmare bestämt till Högsjö i Vingåkers kommun i Södermanland, där Gunilla växte upp.

Detta visade sig dock inte vara ett alternativ på grund av pandemin utan istället funderar mamman och dottern på att fira födelsedagen på Hawaii.

Kritiseras efter nya bilden

Erika har sedan ung ålder satsar på modellyrket. Hennes olika arbeten när något som Svenska Hollywoodfruar-tittarna fått ta del av. Idag har hon över 50 tusen följare på Instagram och hyllas ofta för sitt utseende av följarna. Men det är inte alltid god ton i kommentarsfältet, under ett nytt inlägg som Erika publicerat anklagas hon nämligen för att ha retuscherat sin kropp. Detta visar sig vara ett ämne som flertal gånger uppkommit i samband med publiceringar där Erika visar upp sin kropp.

”Det är ok att photoshop sina bilder, sluta bara ljuga om det”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Du ser superbra ut och du är smal så varför photoshopar du dig själv ännu smalare på bilderna”, skriver en annan.

Inte nog med dessa anklagelser så får Erika även motta en hel del påhopp om hennes kropp och vikt. Men förutom de elaka kommentarerna finns även stöttande följare som menar att Erika Persson inte borde ta åt sig av orden som skrivs.

Erikas svar till följarna

Det visar sig nu att Erika har fått nog av följarnas kommentarer gällande sin kropp. I en uppdatering på Instagram story ger hon nämligen svar på tal.

”Herregud, varför är ni alla så besatta för? Gå och hitta er en ny hobby och kanske lite självkärlek när ni ändå är igång”, skriver hon.

Tidigare har även Gunilla uttalat sig om de elaka kommentarer som dottern får på Instagram. Gunilla hade då publicerat en bild på Erika som ledde till en hel del ord om dotterns kropp. Detta var något som Gunilla Persson inte tyckte var okej.

Hänt söker Gunilla Persson och Erika Persson.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT