Gunilla Perssons attack – efter upptäckten i bilden på Erika

Gunilla Perssons ilska – efter kritiken mot bilden på Erika
En bild som Gunilla Persson nyligen delat på sin 17-åriga dotter Erika som har skapat spridda reaktioner hos Gunillas följare.
Nu ryter Hollywoodfrun ifrån mot de elaka orden som flera uttryckt.
Annons

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson har vi kunnat se i flera säsonger av tv-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3. I programmet har vi, förutom Gunilla, också fått bekanta oss med mamma Iris, och dottern Erika, 17.

Annons

Sedan veckor tillbaka sitter familjen i hemmakarantän i Los Angeles. Det verkar dock inte gå någon större nöd på tv-profilen eftersom att hon nu får tillbringa extra mycket tid ihop med dottern och mamman.

Häromdagen visade Gunilla upp hur Erika kavlade upp ärmarna och hjälpte till med arbete i trädgården. Hon delade då med sig av en bild på dottern på Instagram, och i bildtexten förklarade hon att Erika är en kopia av henne själv.

Annons

”Mitt enda barn, en kopia av mig i kroppen från då jag var ung”.

Många av Gunillas följare kommenterar, och beundrar, Erikas skönhet. Men det är spridda skurar i kommentarsfältet – bilden möts också av en del kritik.

Gunilla Persson ryter ifrån

I ett nytt inlägg på sin blogg ryter Gunilla Persson nu ifrån efter de hårda kommentarer hon mottagit efter att hon delat med sig av bilden på Erika.

Annons

Jag har blivit bombarderad med kommentarer (en del elaka) för att jag satt ut den har ”snapshoten” på min Instagram då Erika hjälpte mig i trädgården”, förklarar Gunilla.

Det är för både henne och Erika oförståeligt hur man kan ta sig friheten att kommentera någons kropp på det sättet som nu många gjort.

Jag vet med säkerhet att man aldrig öppet kritiserar en överviktig tjej som lägger ut bilder på sig själv i bikini eller i det har fallet, ett kort bomullslinne och shorts. Alla kvinnor är fina trots en eventuell fetma, det vill jag verkligen säga MEN man tycker att det är helt okey att kommentera och kritisera om hur smal en tjej är”, skriver Gunilla och fortsätter:

Både Erika och jag undrar om dessa, nästan alltid kvinnor, som hatar på framfor allt mig, för att jag satt ut bilden, inte har något bättre för sig.

FOTO: TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…