Maria Montazami om bråken med maken Kamran Montazami

Maria Montazami & Kamran Montazami

Maria Montazami och Kamran Montazami har varit gifta i 30 år.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om bråken med maken.
– Vi blev jätteosams, säger hon.

Den folkkära Hollywoodfrun Maria Montazami och hennes man Kamran Montazami har varit gifta i 30 år, och i många år har hon bjudit in svenska folket till att få följa hennes vardag tillsammans med maken i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar.

Under hela deras förhållande har Kamran jobbat väldigt mycket medan Maria varit hemma, men under coronapandemin skulle det plötsligt ändras. I början av pandemin var Kamran precis som många andra nämligen tvungen att jobba hemifrån, och den stora omställningen gjorde Maria irriterad.

Anna Ankas dotters ord om tuffa uppväxten: ”Blev som terapi”

– Jag avskyr att ha en man som sitter hemma och tittar på tv. Jag är inte van vid den livsstilen så jag tycker det är jättejobbigt när han sitter ner. På kvällen kan han ju sitta men du vet på dagen, det gör vi ju liksom aldrig, sa hon då i en intervju med Hänt.

Efter bara några dagar började Kamran därför att åka till kontoret, och idag kan Maria med glädje berätta att deras relation till och med är bättre än innan. De har dessutom lärt sig en hel del av de ovanliga omständigheterna.

– Vi har lärt oss vad som är viktigt och att familjen är det viktigaste vi har, säger hon.

Men trots att det i det stora hela är väldigt bra berättar hon att de också har sina bråk.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maria Montazami om konflikten med Kamran

Den senaste tiden är det lite olika saker Maria och maken har bråkat om. Bland annat berättar hon att hon har fått en ny vana som inte varit så populär hos Kamran.

– Jag har ju kommit på hur jäkla lätt det är att handla på Amazon och det tyckte ju Kamran var lite..ja, du vet, han sa "take it easy", berättar hon innan hon fortsätter:

– Och igår blev vi jätteosams. Vi åkte ner till båten och skulle äta en hamburgare och Kamran beställde en bacon cheeseburger men fick sin hamburgare utan bacon. Så vi blev jätteosams för han menade att han betalade extra för baconen han inte fick, medan jag menade att han inte gjorde det och bara inte fick någon bacon.

Hela dilemmat gjorde att de blev väldigt irriterade på varandra och även på kvällen ville Maria markera när Kamran frågade henne om hon ville ha en sallad.

– Då tänkte jag vara taskig och sa nej, att jag inte ville ha någon sallad. Men nu är vi vänner. Igår var vi inte, men idag är vi, säger hon innan hon fortsätter:

– Men sånt håller oss vid liv! Att vi kan tjafsa och skratta och sen göra en high five när det är över.

Så löser Maria och Kamran sina bråk

Maria berättar att de ofta löser sina bråk väldigt snabbt då ingen av de är särskilt långsynta.

– Vi är ganska lätta på det sättet, säger hon.

Hon menar även att bråk behövs i ett förhållande för att kärleken ska hållas vid liv.

–Det tycker jag är hälsosamt. Man kan inte heller bli för goda vänner för då blir man liksom kompisar och då tappar man kanske en annan viss kärlek för varandra. Men vi bråkar aldrig om pengar eller otrohet eller att han ber mig dra åt helvete. Sånna saker bråkar vi inte om, förklarar hon.

Maria Montazami ställer upp som julvärd

Den senaste tiden har Maria lagt ner en hel del tid på att spela in videohälsningar till många familjer landet över. Genom Memmo har man nämligen i år kunnat önska Maria som sin egna julvärd. I en intervju med Hänt berättar hon om det ärofyllda uppdraget:

– Det är jätteroligt. Men det pinsammaste är att jag inte har några läsglasögon, så då ser man inte alltid vad det står. Liksom står det Andrea eller Anders, i den stilen. Men det har bara varit roligt och väldigt givande.

Hon berättar att hon spelat in över 200 videos och att varje videohälsning varit unik.

– I en hälsning skulle jag säga att hennes man såg ut som en apa och då tänket jag herregud. Men efter det fick jag ju säga att jag hoppas att det här är något internskämt mellan er. Men sen är det jättemånga fina män som tackar sina fruar, så jag ska låta er veta att det är många många män som är väldigt tacksamma i Sverige över sina fruar, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Sara Montazami har förlovat sig med kärleken Diego Valdivia

LÄS OCKSÅ: Maria Montazamis egna ord om längtan efter barnbarn