Maria Montazamis egna ord om längtan efter barnbarn

Maria Montazami och maken Kamran

Foto: TT

Maria Montazami och maken Kamran bor ensamma sedan barnen flyttat ut.
Nu berättar hon om den stora längtan efter att familjen ska få tillökning.
– Jag vill ha barnbarn och en stor familj, det har jag alltid har önskat mig, säger Maria till Hänt.

Tv-serien Svenska Hollywoodfruar gav det svenska folket en helt ny chans att få en inblick i det lyxiga livet på andra sidan jorden. En av fruarna som vi under årens gång har fått följa är Maria Montazami, 54. Även Marias familj, bestående av maken Kamran Montazami och barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas Montazami, har flitigt synts i tv-rutan.

Stora förändringen i Maria Montazamis familjeliv

När familjen för första gången syntes i serien bodde de alla under samma tak men sedan några år tillbaka har alla barnen flugit ur sitt bo och lever idag självständiga liv på andra ställen än hos sina föräldrar.

Nicholas, som är yngst av Marias barn, håller just nu på med den sista terminen av sina collage-studier. Maria har tidigare berättat för Hänt att hon känner oro över vart sonen befinner sig och att hon hoppas att han ska flytta hemåt efter studierna.

Trots att barnen vuxit upp och livet därmed förändrats rejält för Maria och Kamran menar Hollywoodfrun att det inte är något hon känner sorg över. Istället är Maria väldigt glad över att barnen har det bra på annat håll.

– Jag och Kamran vi har jättekul. Vi fixar, donar och fnissar här hemma. Vi tränar på morgonen tillsammans, gör en smoothie och sen på helgen åker vi till båten, säger Maria.

I nuläget har Maria och Kamran inga planer på att lämna lyxvillan i Orange County.

– Vi kommer bo kvar här. Vi bor liksom nästan som i en bubbla. Vi bor i ett gated community det är alltid lugnt och skönt här. Allting är så skyddat och vi bor nära barnen. Och vem behöver inte många rum sen när det blir barnbarn och så som kommer på besök?

Maria Montazami med maken Kamran och dottern Sara

Maria Montazami och Kamran med äldsta dottern Sara.

TT

Marias stora längtan efter barnbarn

Att barnen ska skaffa egna familjer är något som Maria nu ser på med förväntansfulla ögon. Drömmen om att få barnbarn är nämligen stor.

– Självklart vill jag ha barnbarn. Jag vill ha barnbarn och en stor familj, det har jag alltid önskat mig. Men först ska dem gifta sig och sen får det bli barn. Händer det någon olycka innan så får jag väl förlåta det men jag tycker om att det går i den traditionella ordningen. Gammalmodig som jag är, säger Maria.

Tror du att det kommer att bli barnbarn inom de närmsta åren?

– Ja verkligen, det hoppas jag. Sara är ju 30 nu så kanske att det blir ett barn om några år, det blir ju jätteroligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sara och kärleken Diego Valdivia förlovade sig i slutet på september så nu vaknas det bröllop i familjen Montazami. Både bröllop och barnbarn är något som Maria nu känner sig förväntansfull inför.

– Det hör väl till att man börjar bli gammal och familjen växer. Det tycker jag ska bli jätteroligt men det är inget som jag går och tänker på just nu. Det är så mycket annat. Barnbarn får helt enkelt komma om några år.

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami fick hjärnskakning efter olyckan på dottern Saras födelsedagsfest