Maria Montazamis oro för sonen Nicholas boendebeslut

Maria Montazami och sonen Nicholas

Instagram/TT
Maria Montazami är mamma till fyra barn.
I en intervju med Hänt berättar hon om oron över sonen Nicholas boendebeslut.

Maria Montazami, 54, har fångat det svenska folket hjärtan efter sin medverkan i tv-serien Svenska Hollywoodfruar. Redan 2009 gjorde hon entré i programmet och sedan dess har tv-tittarna fått följa henne och familjen.

Sedan trettio år tillbaka är Maria gift med maken Kamran Montazami och paret har fyra barn tillsammans Sara Montazami, Hanna Montazami, Emma Montazami och Nicholas Montazami. Den stora skillnaden från när Maria började synas på tv-rutan är dock att alla barnen nu har vuxit upp och flyttat hemifrån.

I slutet på september avslöjade dottern Sara att hon hade förlovat sig med kärleken Diego Valdivia, något som även Maria uttryckt sin stora lyckan över.

Maria Montazamis chock efter marijuana-upptäckten

Nicholas däremot håller fortsatt på med studierna. I säsongen som sändes 2018 fick tittarna se fyrbarnsmamman hälsa på sonen Nicholas, som då nyligen hade flyttat till en studentkorridor. Maria blev chockad över hur ostädat och smutsigt det var.

Det är dock inte bara detta som Maria lagt märke till. När Hollywoodfrun medverkade i P4 Extra inför säsongspremiären berättade hon att hon även chockades av en viss lukt.

– Du kommer få se när jag öppnar dörren till Nicholas college och blir slagen i ansiktet av marijuana-doft. Han röker inte marijuana, men så är livet nu, sa Maria Montazami i P4 Extra.

Trots att det är stor skillnad på hur man ser på marijuana i Sverige och i USA, så kom nyheten om att det figurerar knark på skolan som en chock för Maria.

– Jag är jätteanti droger. Jag är jätteglad att inte min son är inblandad i sånt men jag var ju jättechockad. Det var ju det sista jag kunde tänka mig. Att gå in på ett fint college och det luktar sånt, säger hon i P4 Extra.

Maria Montazami och maken Kamran

Maria Montazami och maken Kamran på premiär.

Fredrik Hessman/TT

Så lever Maria efter Svenska Hollywoodfruar

Under en intervju med Hänt berättar nu Maria om vad hon har för sig nu när det inte spelas in någon säsong av Svenska Hollywoodfruar.

– Jag lever faktiskt ett ganska härligt och lugnt liv. Ganska skönt att inte behöva klä upp sig varje dag. Jag går till kontoret och hjälper min man med inredning. Sara jobbar ju också där så jag får träffa henne varje dag, vi brukar ta luncher och ibland tar vi oss ett glas vin. Jag tränar varenda dag så jag försöker att hålla mig upptagen, säger Maria.

Hon berättar också att det är lite skillnad där hemma nu eftersom alla barnen har flugit ur sitt bo.

– Det betyder att varenda rum i mitt hus är felfritt. Alla kuddar är fluffade och allt är rent och fint. Jag går runt och tittar och öppnar dörrar samt stänger. Har jag öppna dörrar som jag alltid hade förut, vi hade ju en sån policy. Nu får jag istället stänga alla mina dörrar för våran hund hoppar in och plattar alla kuddar. Så det är lite jobbigt, säger Maria.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Marias oro över sonen Nicholas boendesituation

Däremot tycker hon inte att det känns så sorgset att barnen flyttat hemifrån. Istället menar hon att de syns flitigt oavsett.

– Det gör inte det, för alla mina barn är faktiskt ganska mammiga och hemkära. De älskar att komma hit, säger Maria.

Döttrarna har dessutom bosatt sig så pass nära att det inte är några långa färdvägar för att besöka varandra. Däremot känner Maria en större oro över sonen Nicholas beslut – han bor nämligen fortsatt i Los Angeles.

– Nicholas är också på collage, sista terminen nu. Sen kommer han ta examen och då vill jag att han flyttar tillbaka till Orange County för han bor i LA just nu och jag tycker att LA har blivit livsfarligt. Jag vill att alla mina ska vara här i Orange County, säger Maria.

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami fick hjärnskakning efter plötsliga fallolyckan