Maria Montazami fick hjärnskakning på dottern Saras födelsedagsfest

Maria Montazami

Maria Montazami lever ett bra liv sedan Svenska Hollywood-fruar lagt ner.
Men nu berättar hon för Hänt om en olycka som verkligen gjort tillvaron jobbigare.

Maria Montazami är en av de mest omtyckta personerna i Svenska Hollywood-fruar, och var med sedan starten för tio år sedan. Nu är programmet nedlagt och det verkar inte som att det kommer tillbaka med en elfte säsong.

Och det är ju synd, för det är många som tycker om att följa Maria Montazamis liv med familjen i Orange county i Kalifornien, USA. Barnen Svenska folket har ju lärt sig älska hennes väna sätt som är lika mjukt och fluffigt som kuddarna hon inreder med.

Egna orden om olyckan

Tråkigt är det också för de som följt hennes blogg. Den lade hon nämligen ner, också efter tio år.

“Jag kommer att sluta blogga. Jag har bloggat i snart över 10 år. Jag kan inte förstå att så många utav er har hängt med från början och knappt missat en kommentar. Tack för all vänlighet och support speciellt när det har varit tråkiga tider som uppbrottet med min bff Mindy och allt som pågick under Lets Dance. Fasiken vad ni har supportrat mig. Tack för alla fina bloggträffar, tips, recept och annat kul. I love you all!”, skrev hon i ett blogginlägg då.

Under onsdagskvällen var den svenska Hollywood-frun med i en intervju på Hänts Instagram – och där berättar hon om en ny tråkig sak. Hon har nämligen råkat ut för en olycka.

– Jag vill bara säga att jag faktiskt sitter här med en hjärnskakning, säger hon i början av intervjun.

Maria Montazami förklarar sedan att olyckan var framme under hennes dotter Sara Montazamis födelsedag.

– Jag var och firade Sara på vår båt under hennes födelsedag. Jag dansade och hade jättekul och trillade och slog bakhuvudet jättehårt, så nu måste jag vila och ta det lugnt. Men det kommer att bli okej, säger hon.

”Haft huvudvärk i tre veckor”

Efter den olyckliga händelsen uppsökte Maria Montazami vård och kommer nu genomgå behandlingar för att få ordning på problem som kommer i samband med en hjärnskakning.

– Jag var hos doktorn i går så på fredag ska jag börja med någon slags hjärnterapi för att mjuka upp nacken. Jag antar allt blir jättestelt och hårt i nacken när man får en hjärnskakning, säger hon.

Sedan olyckan på båten har hon haft fortsatta problem, framför allt med återkommande ont i huvudet.

– Jag har haft huvudvärk i tre veckor. Inte så jobbigt huvudvärk, men lite lätt som kommer och går, säger Maria Montazami.

Vi på Hänt önskar henne ett snabbt tillfriskande!

Hela intervjun med Maria Montazami finns att se på Hänts Instagram.

Läs också: Maria Montazami slutar blogga