Maria Montazamis mystiska tystnad – långa pausen från Instagram

Maria Montazami

Foto: TT

Maria Montazami har ändrat sitt liv rejält sedan kamerorna slocknade.
På senaste har hon försvunnit helt – något som kanske kan förklaras av hennes senaste livsbeslut.

När Maria Montazami, 55, klev in i reality-serien Svenska Hollywoodfruar gjorde hon snabbt succé. I programmet fick tittarna en unik inblick i det glamorösa livet på andra sidan jorden. Maria kom att bli en av de fruar som vi fick följa under flera års tid och idag har hon både egna kollektioner och viner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det är inte bara Maria som blivit ett välkänt ansikte genom tv-serien utan även hennes familj bestående av maken Kamran Montazami och barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas Montazami.

Maria Montazamis liv efter stoppade inspelningarna

Efter många års inspelningar blev det i år aldrig någon säsong av Svenska Hollywoodfruar. Detta på grund av pandemin. Även om det varit en stor omställning trivs Maria bra med sitt nya liv utan kamerorna efter sig, det har hon berättat i en tidigare intervju med Hänt.

LÄS MER: Maria Montazamis konflikt med dotterns fästman

– Jag lever faktiskt ett ganska härligt och lugnt liv. Ganska skönt att inte behöva klä upp sig varje dag. Jag går till kontoret och hjälper min man med inredning. Sara jobbar ju också där så jag får träffa henne varje dag, vi brukar ta luncher och ibland tar vi oss ett glas vin. Jag tränar varenda dag så jag försöker att hålla mig upptagen, sa Maria då.

Inte nog med att arbeta med maken så driver även Maria ett stort Instagram konto och arbetar aktivt med sina sociala medier. I skrivande stund är det över 110 tusen personer som följer Maria på Instagram. På kontot publicerar Maria glimtar från sin vardag och det bjuds på allt från tips och trix till avslöjanden om vad som skett på senaste i familjelivet.

Försvinnandet från Instagram

Men sedan den nya året började har Maria Montazami varit ordentligt sparsam med sina publiceringar. Endast tre inlägg har lagts upp sedan 2021 drog igång. Vad som däremot går att se inläggen är att Maria gjort stora ändringar i sitt liv, något som hon verkar nöjd med.

”Jag är så lycklig över att bli den gamla hemmafrun Maria igen. Inga hårförlängningar, ingen alkohol i januari, jag hjälper Kamran i fastighetsbranschen, dekorerar som aldrig förr. Jag ska visa er på Instagram story snart. Så enkelt, men det drar fram glädjen i mig”, skrev Maria i slutet på januari.

Sedan dess har hon bara delat en bild, innan hon försvann helt. I det senaste inlägget syns en bild på semlor.

”Från Hollywoodfru till hushållsmanager som laddar ner Aftonbladets semla recept och actually bakar dem. What the hecko happened?”, skriver Maria Montazami.

Vart Hollywoodfrun tagit vägen återstår att se, kanske finns inte tiden för sociala medier i hennes nyfunna livsstil.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Susanna Karlssons sorg efter missfallet

LÄS OCKSÅ: Inger Ljung Olssons nya besked om hälsan efter stroken

Senaste nytt