TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Maria Montazamis nya tv-medverkan efter Svenska Hollywoodfruar

02 nov, 2020 
Maria Montzami
Svenska Hollywoodfruar har tagit paus men Maria Montazami ligger inte på latsidan.
För Hänt avslöjar hon nu att vi snart kommer få se henne på tv-rutan i ett annat program!
Annons
5 oslagbara citat från Maria MontazamiBrand logo
5 oslagbara citat från Maria Montazami

Maria Montazami, 54, har i över tio års tid varit en av fruarna i reality-serien Svenska Hollywoodfruar. Under årens gång har vi fått se henne introducera det svenska folket för "tassels" och ta sig an en hel del dramatiska fruluncher.

Men i år blev det aldrig några inspelningar av Svenska Hollywoodfruar. Även om det varit en stor omställning trivs Maria bra med sitt nya liv utan kamerorna efter sig.

– Jag lever faktiskt ett ganska härligt och lugnt liv. Ganska skönt att inte behöva klä upp sig varje dag. Jag går till kontoret och hjälper min man med inredning. Sara jobbar ju också där så jag får träffa henne varje dag, vi brukar ta luncher och ibland tar vi oss ett glas vin. Jag tränar varenda dag så jag försöker att hålla mig upptagen, säger Maria till Hänt.

Svenska Hollywoodfruar-gänget
Gunilla Persson, Siv Cotton, Åsa Vesterlund och Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar.

Maria Montazami vill ha revansch i Svenska Hollywoodfruar

Om det blir aktuellt med fler säsonger av programmet är Maria mer än redo för att ställa upp – hon är nämligen sugen på revansch. I slutet av den senaste säsongen hamnade hon nämligen i luven på Åsa Vesterlund, Elena Belle och Siv Cotton.

Annons

– Jag tyckte att den sista säsongen avslutades ganska negativt för min del vilket var ganska orättvist. Jag förstår att det var min tur att vara ute på hal is men jag vart ganska attackerad, så blir det en säsong till är jag redo att försvara mig ordentligt, säger Maria och fortsätter:

– Det blev ett jättestort missförstånd. Jag har redan rett ut det här med Elena så vi är helt okej men Åsa och Siv har jag fortfarande kvar att klara av.

Maria Montazami tillbaka i tv-rutan

Men oavsett om det blir fler program med fruarna så kan nu Maria avslöja att vi kommer att få se henne på tv oavsett.

– Jag kan säga i smyg att jag kommer antagligen att komma hem till Sverige i december och spela in ett annat program. Så jag kommer nog tillbaka till rutan men i ett annat kul program, säger Maria.

Detaljerna kring vilket program det är som Maria ska medverka i får hon ännu inte berätta.

– Det är ett program som ni har sett förut, jag kommer bara att medverka i det som redan finns. Så det får ni lista ut själva.

Annons