Elena Belle om relationen med Maria Montazami efter bråket

Elena Belle om relationen med Maria Montazami efter bråket

I sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar bröt storbråk ut mellan Elena Belle och Maria Montazami.
Bråket resulterade i sårade känslor och tårar.
Nu avslöjar Elena Belle hur relationen med Maria Montazami ser ut idag.
Slå på ljud

Under hösten har ännu en säsong av Svenska Hollywoodfruar visats på TV3 och Viafree. Realityserien har som vanligt bjudit på vänskap, dramatik och bråk. Årets deltagare har varit Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund, Elena Belle och Siv Cotton.

I sista avsnittet för säsongen bröt storbråk ut mellan Elena Belle och Maria Montazami. Det oväntade grälet handlade om att Elena fått höra att Maria sagt saker om henne bakom hennes rygg.

– Du har typ sagt att jag är tråkig och andra grova grejer. Att jag skulle vara slampig och andra grejer, sa Elena Belle i programmet.

Det fick Maria Montazami att storma ut i tårar och neka till anklagelserna. Men senare går hon tillbaka till de övriga Hollywoodfruarna och erkänner att hon sagt något i den stilen.

– Det är i något helt annat sammanhang. Det stämmer. Det låter väldigt bekant. Men det måste ha varit i något sammanhang jag sagt det. Jag ber om ursäkt i alla fall, det gör jag i alla fall. Det var onödigt att säga, men ja jag sa det, sa hon.

På sin blogg skrev sedan Maria att hon var ledsen över det hon sagt.

”Hoppas att ni alla förstår att det här var bara en dum kommentar som jag slängde ut mig till en fru som jag trodde var min vän. Det var absolut inte illa menat utan bara dumt”, skrev hon.

Elena Belles uppmaning till TV3

Detta var inte första gången ett bråk bröt ut framför kamerorna i Svenska Hollywoodfruar. Förra året råkade Elena Belle i storbråk med Anna Anka. Det var under en pressfotografering som Anna Anka anklagade Elena Belle för att vara en dålig mamma, därefter sågade hon Elenas klänning:

– Ska du ha den på dig? För jag gillar inte den här bimbo-looken, och det är det du visar. Hollywoodfruar är classy, det är inte någon horshow, sa Anna då.

Efter händelsen satte Elena Belle ner foten mot TV3 som hon ville skulle ta sitt ansvar.

– Jag tycker att tittarna ska få sin röst hörd, jag tycker att TV3 har ett ansvar. Jag tycker inte att de ska stödja mobbing, jag tycker att de ska bojkotta Anna Anka och inte ha med henne igen. Om de har det stödjer de ju mobbing och det är något som jag antar att de inte vill stå bakom, sa hon i Hollywoodpodden under hösten förra året.

Elena Belle om relationen med Maria Montazami

Hur relationen mellan Anna Anka och Elena Belle ser ut idag är oklart.

Men på Instagram har nu Elena nu svarat på frågan om hur relationen är med Maria Montazami.

Har du förlåtit Maria Montazami?” lyder frågan.

Vi har pratat ut nu och är vänner”, svarar Elena Belle.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!