Bonde-Susanna Karlsson ryter ifrån efter kommentarerna om

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson föll handlöst för varandra i Bonde söker fru för tre år sedan.
Efter att Susanna blev gravid har hon mottagit en hel del tråkiga kommentarer om sin kropp – nu ryter hon ifrån.
– Man blir ju inte glad, säger Susanna.

För drygt tre år sedan slog det lågor mellan Susanna Karlsson, 29, och Hannes Haraldsson, 28, då de träffade varandra för första gången i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru. Sedan första brevet har relationen gått med snabba steg framåt och för ett år sedan föll Hannes ner på knä och friade utanför kohagen hemma på parets gård. Planen var att paret skulle ha gift sig redan under förra året men med coronapandemins intågande slogs planerna i spillror och de bestämde sig för att skjuta på bröllopet.

LÄS MER: Tilde varnar sina följare – efter misstaget

Några sprickor i förhållandet är det dock inte trots det stoppade bröllopet – snarare tvärtom. För några veckor sedan kunde Susanna avslöja ett minst lika stort steg i relationen med Hannes. I augusti ska de nämligen bli föräldrar för första gången!

”Det känns helt ofattbart just nu!”, skrev Susanna i ett inlägg på Instagram där hon visade upp gravidmagen då.

Susannas svåra gravidkamp

Vägen till att bli gravid har dock inte varit lätt vilket är något som Susanna öppenhjärtigt har berättat om på sociala medier. Bland annat har paret drabbats av missfall och hade vid tidpunkten för att Susanna blev gravid påbörjat en utredning kring varför paret led av ofrivillig barnlöshet.

Susannas ord om kampen har väckt ett otroligt stöd på sociala medier och flera gånger har hon tackat sina följare för den fina peppen de gett under resans gång. Idag är Susanna en bra bit in i graviditeten och trots att allt hittills ser ut att gå enligt plan har Susanna berättat om sin stora oro för barnet i magen.

”Blir allt mer orolig for varje dag inför UL, ena sekunden tror jag mig känna rörelse där inne och andra tror jag att den kanske slutat växa”, skrev hon för en tid sedan på sociala medier.

Ryter ifrån efter olämpliga kommentarerna

Och det är inte bara positiva kommentarer som riktas mot Susanna på sociala medier. Nu skriver hon ett inlägg där hon ber sina följare att sluta kommentera hennes kropp och mage.

”Det är med mod jag vänligt men bestämt avråder er från att kommentera min gravida kropp”, skriver Susanna till en bild av sin mage och fortsätter:

”Jag kommer inte skratta när du säger ”hej tjockis” ja kommer bli ledsen och arg, och ni som känner mig vet också att jag kommer att berätta det rakt till ditt ansikte”.

I en intervju med Aftonbladet berättar Bonde söker fru-profilen mer om tankarna bakom inlägget.

– Jag har fått kommentarer på Instagram där det kan stå ”Åh, väntar du tvillingar?”. Det kan vara en kommentar av 150, men man blir ju inte glad, säger Susanna Karlsson och fortsätter med att berätta att även släkt och vänner har gjort sig skyldiga till olämpliga kommentarer.

– Egentligen är det sällan även folk som står en nära som vet vilken relation till sin kropp man har. De vet inte vad för tankar jag har om min kropp och hur jag känner inför att min kropp förändras.

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlsson visar upp stora familjelyckan

LÄS OCKSÅ: Ullared-Marittas dystra besked om systern Gunnels sjukdom

FOTO: TV4/Instagram