TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Susannas chockbesked – bröllopet plötsligt inställt

08 jul, 2020 
AvOla Lagerström
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från Bonde söker fru
För Hänt berättar ”Bonde söker fru”-Susanna Karlsson om missfallen – och varför hon ställt in bröllopsplanerna med Hannes Haraldsson.
Annons

Mitt i intervjun ger Susanna plötsligt ett dramatiskt besked om kärleksrelationen – och avslöjar att hela höstbröllopet med Hannes är inställt…

Susanna Karlsson från Bonde söker fru
Susanna Karlsson från Bonde söker fru

Hallå där, Bonde-Susanna! Avslöja tre bra respektive dåliga saker som hänt i ditt liv sedan du blev kändis!

– Jag försöker förtränga alla dåliga saker, men en sak väl är att min favoritkossa dött i barnsäng. Hon var så rolig, Blomma som hon hette. Jag hade tämjt henne, jag kunde rida på henne. När hon dog fick jag försöka finna en ny favoritko…

Andra tråkigheter?

– Min farmor har ramlat och fått åka in på akuten. Och så fick vi ställa in Koskällan i år.

Vad är Koskällan?

– Det är min årliga festival i kohagen. Jag har kompisar som uppträder, sedan är det lekar och skojigheter…

Annons

Och tre bra saker?

– Jag har kommit igång med mitt företag som jag startade efter ”Bonde söker fru”, ett företag där jag jobbar med sociala medier. Jag gör en del samarbeten med företag som vill nå ut med sina produkter. Det tycker jag är ganska kul. En annan kul sak är att Hannes och jag skaffat en ordentlig bil. En ”finbil” som vi inte skitar ner. En tredje bra sak är att vi kommit över en väldigt fin semesterplats i närheten av oss. Där kan vi bada och njuta av solen!

Hade du trampat på många relationsmässiga minor när du bestämde dig för att söka till Bonde söker fru?

– Ja, jag hade en kille som gärna ville vara min kille, fast jag fick inte säga att han var min kille. Sådana relationer är ju riktigt träliga. Som person har jag mycket tro och hopp, men efter ett tag fick jag ge upp. ”Här händer det inget”, tänkte jag och ”hästade” vidare…

Vad är ditt första minne av Hannes?

– När jag hade fått breven av Linda så var jag tvungen att ringa upp honom. Jag tyckte att han lät väldigt seg och släpig. Det visade sig att det är så han pratar…

Annons

Susanna Karlssons oväntade besked: ”Bröllopet är inställt!”

I fjol växlade ni förlovningsringar i kohagen bakom huset och om ett par månader går bröllopet äntligen av stapeln! Blir även giftermålet i kohagen?

– Du, bröllopet är inställt!

När fattade ni det beslutet?

– För någon vecka sedan. Vi hade planer på att gifta oss i början av september, men eftersom världen ser ut som den gör på grund av coronaviruset så skulle många av våra gäster förmodligen inte våga komma. Därför känns det inte mer än rätt att skjuta upp det till nästa år.

Tickar din biologiska klocka efter barn?

– Ja, det gör den. Absolut. Det är många som undrar när ”bondebebisen” kommer. Det gör vi med. Vi gör vårt bästa för att försöka få fram en liten bebis, men missfall är ju vanligare än man tror. Självklart tänker man att det inte ska drabba en själv.

Är Hannes lika sugen på barn eller vill han helst ägna sin tillvaro åt att skruva på gamla bilar?

Annons

– (Skratt). Nej, han är också väldigt sugen på barn.

Vilka namn är på tapeten – om du blir gravid?

– Vi har pratat mycket om lite äldre namn. Typ medeltidsnamn. Ett är Tor. Freja är också fint, men man vill inte ha en Tor och en Freja. Om det blir en Tor så blir nästa inte en Freja och tvärtom.

Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson
Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson i en solig selfie.

Susanna Karlsson om kärleken till Hannes Haraldsson

Vad värdesätter du mest i din och Hannes relation?

– Att han gör som jag säger. Det är inte så att han väntar på nästa kommando från mig, men jag är väldigt bestämt. Det vet jag. Det får jag ofta höra. Jag är väldigt tacksam över att han tar det på allvar och gör som jag säger. Samtidigt tar han egna initiativ. Dessutom är han väldigt kärleksfull och omtänksam.

Annons

Hur kom det sig att du en gång i tiden blev mjölkbonde?

– Jag hade varit ute och rest en del i stora världen och kände att jag var klar med det. Egentligen skulle jag bara mellanlanda lite här hemma, men då kände jag: ”Det är ju här jag vill vara”. Jag ville bara vara hemma och eftersom det är min fars gård så var det bara att börja jobba…

Har du någon gång blivit jagad av en ko?

– Ja, förra sommaren. En kossa hade kalvat i hagen. När jag skulle bära in kalven så kom kossan i full kareta efter mig och gjorde ett utfall. Det var bara att släppa kalven, annars hade jag blivit manglad. Där och då slog mitt hjärta extra slag.

Hur märker du av din popularitet?

– Det märks mest i mina sociala medier. På Instagram har jag 33400 följare.

Har du någon gång blivit träffad av blixten?

– Nej, däremot slog blixten ner ett träd förra sommaren. Trädet gick itu.

Råkat i luven på en granne?

– Nej, men jag blev lite arg på min före detta granne när hans hundar åt upp mina höns. Det märkliga var att vi aldrig, typ, pratade om det som hade hänt. Han var inte så pratsam över lag…

Annons

Varit hemsökt av ett gårdsspöke?

– Nix!

Funderat på att lämna gården och flytta till storstan?

– Ja, precis i början när jag hade flyttat hit. Då gick jag i valet och kvalet och tänkte: ”Vad fan, nu skiter jag i det här”. Senaste åren har jag däremot känt mig stadig i mina beslut.

Hur hoppas du att ditt liv ser ut när du fyller 50 år?

– Då hoppas jag att jag har några fina barn. Jag hoppas att Hannes och jag är friska och krya och att vi utvecklat och förbättrat gården på ett fint sätt!

Susanna Karlsson med sin hund.
Susanna Karlsson med sin hund.

 

Namn: Susanna Karlsson.

Ålder: 29.

Jobbar som: Mjölkbonde och showartist.

Stjärntecken: Jungfru.

Familj: Fästmannen Hannes Haraldsson, 29, mamma Anette, 57, pappa Göran, 62.

God egenskap: Glad.

Dålig egenskap: Tidsoptimist.

Sökte kärleken i Bonde söker fru: 2018.

 

FOTO: PRIVAT

Annons