Jenny Strömstedts ord till bonusdottern Maja Strömstedt

Jenny och Maja.

När Jenny Strömstedt blev tillsammans med Niklas Strömstedt fick hon bonusdottern Maja på köpet.
Nu berättar TV4-profilen om deras relation.
”Jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen”, skriver Jenny på Instagram.
Allt om Barbro Lill-Babs Svensson
Slå på ljud

Maja Strömstedt har levt ett liv med både mamma och pappa i offentligheten sedan start – då hon är dotter till programledaren Agneta Sjödin och artisten Niklas Strömstedt.

Nu går hon i sin pappas fotspår och gör en karriär som artist. I en intervju med Aftonbladet sa hon att hon ville ta sig fram på egen hand, utan hjälp från sina kända föräldrar.

– Jag vill skapa min våg och rida på den och verkligen inte ta uppmärksamhet från någon annan. Jag vill att fokuset ska ligga på att jag har skapat det här helt själv utan någon hjälp från dem. Rädslan ligger väl mest i att det ska glömmas bort. För det här är min resa och inte deras. Jag har bett dem att bara vara mina föräldrar i det här och kanske inte pusha ut det på ett sätt så att det verkar som att jag använder deras uppmärksamhet för att pusha fram mig själv, sa hon i en intervju med Aftonbladet.

Jenny Strömstedts ord till Maja

Maja har ytterligare en känd kvinna i sin närhet, hennes ”styvmamma” är ju nämligen Jenny Strömstedt.

Under söndagen när Maja fyller 23 år passar Jenny på att skriva ett inlägg på Instagram om känslorna för Maja och hur deras relation är.

”Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig (man kan tex skilja sig). Men där i brytpunkten uppstår nästan alltid något nytt och till och med underbart. Idag fyller Maja år och jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen.”

Hon skriver vidare att hon inte hade velat ha ett liv utan Maja, samt skojar om att hon är en elak styvmor.

”Hur skulle det se ut? Vardagarna när vi fortfarande bodde ihop, alla resor och utflykter och långa sommarkvällar vid havet - allt har jag med mig och har växt av och igår när köket fylldes av stora och halvstora typer som alla hänger ihop på lika självklara som icke-biologiska grunder kände jag en djup och innerlig tacksamhet”, skriver hon och lägger till:

”Fan vad ni är bra! Vad du är bra Maja! With love och grattis från elaka styvmor.”

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Jessica Wahlgrens nya lyxhus med Magnus Norman

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar över Åsa Ingrossos bild med dottern Lina Björling

FRÅN FÖRSTASIDAN