Charlotte Perrellis ärliga ord om kroppsförvandlingen

Charlotte Perrelli hyllar sin kropp efter förändringen

Charlotte Perrelli har fullt upp och syns titt som tätt i både tv och på sociala medier. Förutom att nyligen ha gjort succé i Melodifestivalen så bloggar hon och tränar en hel del padel.
Och nu visar hon upp stora kroppsförvandlingen för fansen!

Charlotte Perrelli, 46, och maken Anders Jensen, 44, har varit gifta i sex år och tillsammans med deras barn bor de i en lyxig villa i Djursholm i Danderyd. Paret har tidigare blivit utpekade i media för att leva ett otroligt lyxliv, och med tanke på förra årets inköp kan vi nog inget annat än att bekräfta att ryktet stämmer.

2019 köpte de nämligen en stor semestervilla i den exklusiva orten Marbella – ett hus med nästan 800 starka kvadratmeter, sju badrum och en terrass på hela 543 kvadratmeter. Men de har förutom det också ett stort hus i den populära skidorten Åre.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Nassim avslöjar bröllopsplanerna med Lina Hedlund
Exklusivt

Charlotte Perrellis liv med Anders Jensen i coronapandemin

Nyligen kunde vi se Charlotte tävla i Melodifestivalen med låten Still young som tog sig direkt till final. Men förutom Melodifestivalen har det inte blivit så mycket på scenen för artisten, istället har hon riktat in intresset på något helt annat!

Förutom att sjunga och blogga så är ett av Charlottes stora intressen att spela padel. Sångerskan pratar ofta om hur hon älskar att umgås med Anders och barnen, och under coronapandemin har de njutit av att få extra mycket tid med varandra. Men förutom att leva ett lyxigt liv så är Charlotte numera en riktigt skicklig padel-spelare. Hon syns ofta spela padel hemma i Sverige och i Spanien.

I TV4:s Efter fem avslöjade schlagerdrottningen att hon spelar padel flera gånger i veckan – ett tag var det flera timmar om dagen.

– Ja men det har gått lite upp och ner, för ett år sedan när jag fastnade för det här spelade jag tre till fyra timmar om dagen, ja nästan fram till när Mello drog igång då hade jag inte lika mycket tid. Men jag spelar alltid en timme om dagen nu, sa Charlotte i programmet.

Charlotte Perrellis ärliga ord om kroppsförvandlingen

Charlotte Perrelli är även flitig på sociala medier, hon visar upp allt ifrån uppträdanden till vardagsliv och familjeliv.

Och nu visar artisten upp en ärlig bild på Instagram där hon hyllar kvinnokroppen, men hon visar även upp kroppsförvandligen hon gått igenom sedan hon var gravid.

Till bilden skriver hon: ”Iklädd rosa. Same same but different. Kvinnokroppen!!! Kan vi inte bara klappa oss själva på axeln och hylla vår kropp. Herregud vad vi kvinnor går igen? O att det funkar? Swipa..... Att vi kommer igen, om och om igen..... DET är faktiskt riktigt coolt. Första bilden efter två barn andra bilden gravid med mitt tredje i Nevada öknen”.

Charlotte Perrellis följare hyllar henne i kommentarsfältet och håller helt med om att det är dags att applådera för kvinnokroppen som kan klara av så otroligt mycket.

”Ja!! Det är verkligen på tiden att vi låter oss själva få ”vara” som vi är. Vi borde hylla våra kroppar och de tecken som visar vad den varit med om under livets gång. Fira kvinnors underbara kroppar i alla dess former och var stolt över allt den gått igenom”, skriver en person.

Vi kvinnor går igenom olika perioder i livet, hade varit konstigt då om vi sett precis likadana ut hela tiden”, tycker en annan.

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström om att medverka i Doobidoo med Casper Janebrink

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens dilemma med nya kärleken

FOTO: