Elisa Lindström om att medverka i Doobidoo med Casper Janebrink

Casper Janebrink, Elisa Lindström

Elisa Lindström har en tuff tid bakom sig.
Tidigare i år kom beskedet att hon och ex-maken Markus Frykén gått skilda vägar – men nu kommer vändningen för den populära dansbands-sångerskan!
”Underbart”, skriver hon på Instagram.
Slå på ljud

Elisa Lindström, 30, är en riktigt omtyckt artist bland svenska folket. I dansbandet Elisa's är hon sångerska och dansbandet har haft en hel del framgångar ihop. Bland annat vann de Dansbandskampen år 2010.

Tre år senare ställde Elisa upp i Körslaget som körledare och även där kammade hon hem vinsten. Men framgångarna slutade inte där, år 2016 medverkade hon i Let's dance och även där kunde hon titulera sig som segrare – detta efter att hon vunnit mot självaste Bianca Ingrosso.

LÄS MER: Så lurar Bingolotto tittarna i tv-rutan

På senare tid har tittarna kunnat se Elisa Lindström i TV4:s succéprogram Stjärnornas stjärna och i deltävling 3 av Melodifestivalen 2021. Elisa ställde upp i Mello med bidraget Den du är som är skriven av Elisa själv tillsammans med Bobby Ljunggren och Ingela Pling Forsman.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Skilsmässan var en tuff tid för sångerskan

Men till skillnad från den framgångsrika artistkarriären har Elisa haft en turbulent tid på kärleksfronten. Tidigare i år kom beskedet att hon och ex-maken Markus Frykén, 30, valt att gå skilda vägar efter nästan tre år som gifta. Under den tiden hann de också få dottern Irma.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev hon då.

Det hela avslöjades i samband med årets Melodifestivalen och på presskonferensen efter deltävlingen kunde man se att Elisa var rejält berörd. Då handlade allt om att ta sig ur den jobbiga tiden och blicka framåt.

Elisa Lindström

Elisas magiska framträdande i årets mello.

WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Elisas glädjebesked – nu ser hon fram emot hösten

Och blicka framåt är något som Elisa definitivt verkar ha gjort, för nu kan hon avslöja en glädjande nyhet. I höst kommer nämligen den folkkära artisten att synas i tv-rutan igen, närmare bestämt i Lasse Kronérs tittarsuccé Doobidoo på SVT.

I ett inlägg på Instagram visar Elisa nu upp den stora lyckan. Dessutom är det inte vem som helst som hon är i lag med, det är nämligen Arvingarna-sångaren Casper Janebrink som står vid hennes sida!

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo”, skriver hon och fortsätter:

”Tack Lasse Kronér och hela gänget för alla skratt och proffsigt arbete! Vad jag längtar efter att få ut och sjunga mer nu. Programmet kommer i höst”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms ord om kärlekslyckan med maken Markus Frykén

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms panikändring inför Stjärnornas stjärna

SENASTE NYTT!