LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Elisa Lindström

Elisa Lindström föddes den 24 april 1991 i Töreboda och är en svensk dansbandssångerska och trumpetare som har det egna dansbandet Elisa’s. Hos tv-tittarna har Elisa genom åren blivit känd för att vinna det mesta hon medverkar i. Med Elisa’s har hon vunnit tv-programmet Dansbandskampen 2010, vunnit två grammisar för Årets dandsband och legat på Svensktoppen med ett antal låtar. Elisa själv har också vunnit Guldklaven för Årets sångerska tre gånger och vunnit tv-programmet Körslaget 2013. Hon har tävlat i Melodifestivalen tre gånger, senast 2024, men aldrig tagit sig vidare direkt till final, men däremot vunnit Let's dance på TV4 2016. Hon har dottern Irma, född 2019, med sin ex-make Markus Frykén, men är idag tillsammans med Gustav Lindqvist.
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons