Elisa Lindströms panikändring inför Stjärnornas stjärna

Stjärnornas stjärna 2020

Musiktemat i kvällens avsnitt av Stjärnornas stjärna visar sig ha ställt till det ordentligt för en av deltagarna.
Nu berättar TV4 om krisändringen som tvingades göras bara timmar innan livesändningen.

I kvällens avsnitt av Stjärnornas stjärna är temat musikal, vilket innebär att artisterna både måste sätta både sången, dansen och en hel del skådespel. I programmet tävlar några av Sveriges mest folkkära artister i att ta sig an uppträdanden i flera olika genres än de är vana vid.

Vecka efter vecka röstas artisterna ut och tillslut står en ensam vinnare kvar. Sedan starten för två år sedan har Stjärnornas stjärna letts av tv-profilen Petra Mede, 49.

Oväntade beskedet efter sjukdomen

I årets upplaga av programmet tävlar bland andra Jon Henrik Fjällgren, Jessica Andersson och Elisa Lindström.  Under förra lördagen stod det klart att Amanda Winberg, som gjort sig känd under artistnamnet Amwin, fått minst antal röster och därför blev den första deltagaren att lämna säsongen.

I avsnittet tävlade deltagarna i genren dansband och under veckans gång hade dansbands-legendaren Kikki Danielsson coachat artisterna. Men inför förra veckans lördagsfinal blev hon plötsligen tvungen att ställa in sin programmedverkan. Det visade sig nämligen vara så att Kikki hade dragit på sig en förkylning och tvingades därför att stanna hemma. Istället ersattes hon av Casper Janebrink från Arvingarna som själv vann tävlingen 2018.

Elisa Lindström

Dansbandssångerskan Elisa Lindström är en av deltagarna i Stjärnornas stjärna 2020. Foto: TT

Plötsliga beslutet timmar innan

Någon som kan tänkas vara något mer nervös inför kvällens tema än förra veckans är Elisa Lindström som vanligtvis är just dansbandssångerska. Denna vecka står hon inför en större utmaning när hon ska ta sig an ett musikalnummer.

I ett pressmeddelande avslöjar nu TV4 att Elisa till och med varit så nervös att hon bestämt sig för att ändra om delar av sin koreografi i sista sekund. Bara timmar innan sändningen startade planerade hon om de nya dansstegen.

– Vi har jobbat in i det allra sista med det här numret. Det är ju så kort om tid att sätta ihop allt på en vecka. Man ligger på gränsen hela tiden., säger Elisa i pressmeddelandet och fortsätter:

– Det är jättepirrigt med musikal. Det är många bitar som ska falla på plats – sång, dans och skådespeleri.

Inte nog med att Elisa nu valt att ändra i sitt nummer så har hon dessutom genomgått en utseendeförändring inför livesändningen. Artisten har nämligen klippt av sig håret och skaffat sig en helt ny frisyr.

FOTO: Maja Suslin/TT / Jessica Gow/TT

Senaste nytt