Elisa Lindströms ord om kärlekslyckan med maken Markus Frykén

Elisa Lindström och maken Markus Frykén

FOTO: TT
Elisa Lindström gifte sig år 2018 med sin pojkvän Markus Frykén.
Idag har de ett barn och lever lyckligt ihop.
Men vem är Markus och hur träffades paret?

Elisa Lindström Frykén, 29, är sångerska i dansbandet Elisa's som haft en hel del framgångar ihop och bland annat vunnit Dansbandskampen år 2010.

År 2013 medverkade hon i Körslaget som körledare och kammade faktiskt hem en vinst! Den andra vinsten hon plockade hem var i Let's dance år 2016. Hon tävlade då tillsammans med Yvo Eussen och golvade motståndet.

År 2020 var Elisa med och tävlade i TV4:s succéprogram Stjärnornas stjärna där hon landade på en tredje plats.

Elisa tävlar i deltävling 3 i Melodifestivalen 2021 med bidraget Den du är som är skriven av Elisa själv tillsammans med Bobby Ljunggren och Ingela Pling Forsman.

LÄS MER: Elisa Lindström i tårar efter händelsen under inspelning

Men detta är inte Elisas debut i tävlingen. Hon har medverkat tidigare i Melodifestivalen år 2014 med bidraget Casanova. Hon landade då på en femteplats i sin deltävling och åkte då alltså ut ur Mello.

Kärleken Markus Frykén

Dansbandsdrottningen förlovade sig med pojkvännen Markus Frykén, 29, år 2016. Och sommaren 2018 tog de nästa steg i relationen och gifte sig.

Markus är också musiker. Han och Elisa spelade i dansbandet Elisa's i sex år tillsammans. De bildade bandet tillsammans år 2009 och vann året därpå Dansbandskampen. Sista spelningen tillsammans blev år 2016, då bandet valt att ta en paus på obestämd tid.

Elisa Lindström och Markus Frykén

Markus Frykén och Elisa Lindström.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hur blev Elisa Lindström och Markus Frykén ett par?

Elisa och Markus träffades faktiskt redan på gymnasiet. Det var inte kärlek från början mellan dem, istället började relationen med vänskap.

– Vi var kompisar först. Vi blev ett par efter att danskampen tog slut. Det har väl kanske alltid funnits något mellan oss, har Elisa tidigare berättat i en intervju med Nöjesbladet. Hon fortsatte:

– Men vi insåg nog inte det förrän vi började hänga väldigt mycket. Jag tycker att det är väldigt fint att vår kärleksrelation utgår från vänskap. Det gör oss väldigt starka.

Melodifestivalen sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT och finns då även tillgängligt att streama på SVT Play.

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms panikändring inför Stjärnornas stjärna

LÄS OCKSÅ: Petra Medes kärleksbesked efter mystiken

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt