LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström i tårar efter händelsen under inspelning

02 okt, 2018 
Lina Arvidsson
När Elisa Lindström bjuder på överraskning i Det stora racet svallar känslorna höga. "Varken jag eller Alma var beredda på att vi skulle få en sån känslochock", säger Elisa Lindström i programmet.
Annons

Dansbandssångerskan Elisa Lindström, 27, bjuder på en stor överraskning i kvällens avsnitt av Det stora racet på SVT.

I Det stora racet ska Elisa Lindström, Magnus Wislander, 54, Kodjo Akolor, 37, och Ellen Bergström, 28, bli fullfjädrade folkracing-proffs på sex veckor. Till sin hjälp har de varsitt lag med folkraceproffs.

Finalloppet i Det stora racet närmar sig och lagen lägger allt mer tid på att få sina bilar färdiga. Elisa Lindström tycker att hennes lag, bestående av bröderna Daniel och Rickard Rang, arbetat hårt och förtjänar en överraskning. Därför bjuder Elisa Lindström in hela sitt band och sin syster Alma Lindström till familjen Rangs gård där de har en minst sagt exklusiv spelning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I publiken finns bland andra Daniel och Rickard Rangs pappa som varit tvungen att lämna folkracing på grund av en lägre tids sjukdom och han är saknad i verkstaden av sina söner.

I Det stora racet avslöjar Elisa Lindström att hon har ännu en överraskning till familjen Rang.

Annons

– Efter första tävlingen i Laxå blev jag alldeles fylld av all värme och kärlek och glädje som jag kände att hela folkrace-kulturen sprider. Och jag blev inspirerad av er, Daniel, Rickard och av eran historia och vad ni varit med om i er familj, säger Elisa i programmet och fortsätter:

– Så jag och Alma har skrivit en låt till er som heter Lyckligt folk, för ni inspirerar oss att vara nöjda och glada och ta vara på livet.

Elisa Lindström och hennes band spelar låten Lyckligt folk, och den orsakar stora känslor. Både Daniel Rang och Elisa får torka tårarna när applåderna har tystnat.

– Vilken fin låt, säger Daniel Rang när han kramar om Elisa efter konserten.

Elisa frågar om det känns jobbigt och får ett jakande svar.

– Musik är ju så, att har man inte släppt på det förut så kommer det lätt när musiken kommer, säger hon.

Även Rickard Rang uppskattade Elisas låt.

– Den tog rätt i hjärtat, det gjorde den ju. Det här kommer jag bära med mig resten av mitt liv, säger Rickard Rang.

Elisa Lindström är nöjd efter konserten med konstaterar att det blev en känslosam kväll.

– Varken jag eller Alma var beredda på att vi skulle få en sån känslochock och bli så berörda. Och jag trodde inte att killarna skulle bli så berörda heller. Det var så starkt, säger Elisa Lindström.

FOTO: SVT

Annons