Penny Parneviks osäkerhet om att visa barnen på sociala medier

Penny Parnevik

Penny Parnevik är nybliven tvåbarnsmamma och lever tillsammans med maken Douglas Murray. Nu berättar hon om osäkerheten kring beslutet för barnen Atticus och nyfödda Pebble. Det handlar ifall hon ska visa upp barnen på sociala medier eller inte.
Slå på ljud

Penny Parnevik, 24, känner vi alla igen från serien Parneviks som hon och familjen hade på TV3 i flera år. Där kunde vi följa hela familjen i deras lyxhus i Florida, de bjöd in gäster och visade upp allt ifrån skratt till tårar.

Utöver Penny fick vi också följa syskonen Peg Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik. Och såklart föräldrarna Jesper och Mia Parnevik. Sedan serien har familjen dykt upp titt som tätt i andra sammanhang. Systrarna Penny och Peg driver en framgångsrik podd Pillowtalk, dessutom medverkade Penny i Let's dance i fjol.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: LIKA SOM BÄR Så ser Lena Olins dotter Tora ut idag

Penny Parneviks svar efter ryktet om bröstoperationen

I Penny och Pegs podd pratas det om allt mellan himmel och jord, mammaliv, artistliv och drömmar. Ibland har de dessutom frågestunder. Nyligen under en frågestund dementerade Penny Parnevik att hon skulle ha opererat brösten.

– Oj, det hade varit kul. Eller jag vet inte. Men mina naturliga bröst var väldigt fina. Men med tanke på att jag har två barn och sedan ammat så har de har blivit små för att sedan bli stora igen, sa Penny.

Hon dementerade vidare att hon inte gjort en bröstförstoring

– De var stora men sen blev de små, för att bli stora igen. Det var också en period när jag gick upp i vikt som folk sa: ”har du förstorat brösten”, nej, jag har gått upp i vikt. Hela min kropp är större, så det hade man kunde listat ut själv, säger Penny Parnevik.

Penny Parneviks sanning bakom familjebilderna

Penny är förutom mamma och podd-stjärna en influencer som uppdaterar dagligen på sociala medier.

Där delar hon med sig av maken Douglas Murray och barnen Atticus och Pebble. Nu beskriver hon att bilderna hon visar upp på Instagram ibland är för perfekta, hon skriver även om dilemmat att visa barnen på sociala medier.

Till bilden skriver hon bland annat: ”Jag vet att jag postat mer perfekta bilder på senaste. Det är inte för att mitt liv har varit smooth sailing. Jag har tänkt fram och tillbaka om ämnet att ”visa barnen på sociala medier”. Min magkänsla som mamma säger till mina barn att jag vill visa upp och nedgångar samt verkligheten, då det hjälpt mig så mycket. Men när jag väl delar är det mycket dömande om att jag delar med mig av barnens erfarenheter.”

”Jag kommer på vad som är bäst för min familj. Men för nu, här är en gullig båtbild”

LÄS OCKSÅ: Så gick det för alla i Den stora hälsoresan 2021 – här är alla resultat

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya kille – därför vill hon inte visa kärleken än

FOTO: Youtube/TV4

SENASTE NYTT!