LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lena Olin och Lasse Hallströms dotter har vuxit upp – det gör Tora idag

19 maj, 2021 
Lena Olin, Tora Hallström, Lasse Hallström
Lena Olin och Lasse Hallström har dottern Tora Hallström tillsammans. Idag är Tora 26 år gammal och det här gör hon idag!
Annons
7 svenska kändisar som lyckats i HollywoodBrand logo
7 svenska kändisar som lyckats i Hollywood

Lena Olin, 66, och Lasse Hallström, 74, har varit ett par i 30 år och i år firar de 27 år som gifta. Paret bor i USA och tillsammans har de dottern Tora Hallström, 26.

Familjen har även ett landställe i Stockholms skärgård, som de brukar spendera tid i på somrarna. När de medverkade i Tillsammans med Strömstedts kunde tittarna få en liten inblick i deras liv.

Lena har även sonen Auguste Ramberg, 36, från en tidigare relation med skådisen Örjan Ramberg. Även Lasse har sonen Johan Hallström, 44, från ett tidigare äktenskap.

Sonen Johan har gått i sin pappas fotspår och jobbar som skådespelare. Många kan nog känna igen honom eftersom han haft roller i filmer som Morden i sandhamn och Beck.

Tora har huvudrollen i pappa Lasses nya film

I familjen finns det med andra ord ett stort intresse för skådespeleri. Nu är Lasse Hallström aktuell med filmen Hilma af Klint, som han regisserat. Filmen förväntas ha premiär under 2022 och är Viaplays första nordiska film för internationell publik.

Annons

Och huvudrollen i filmen ska spelas av inga mindre än kvinnorna i Lasses liv. Närmare bestämt av hustrun Lena och dottern Tora. Eftersom vi är vana att se Lena på vita duken så kom inte beskedet som speciellt oväntat. Desto mer oväntat var det däremot att Tora har en roll.

Lena och Tora kommer båda två att spela huvudrollen Hilma. Lena kommer spela den äldre Hilma och Tora kommer spela den yngre versionen.

– Jag delar Hilmas fascination för det andliga och jag kände ett starkt begär efter att få berätta hennes historia. Jag är säker på att jag hade någon andlig vägledning som hjälpte mig att hitta berättelsen och skriva manuset till den. Det var menat för min fru Lena Olin att spela den äldre Hilma och för vår dotter Tora att spela den yngre Hilma, säger Lasse Hallström i ett pressmeddelande.

Det här gör Tora idag

Tora Hallström har haft mindre roller i två tidigare filmer regisserade av pappa Lasse Hallström; Safe Haven från 2013 och Hachiko – En vän för livet från 2009 där Richard Gere gjorde huvudrollen. Men nu blir det alltså första gången som hon tar sig an en huvudroll, tillsammans med sin mamma!

Annons

Tora har växt upp i USA, och efter hon studerat på college har hon haft en karriär inom finansbranschen.

Men nu verkar det alltså som att Tora byter riktning och väljer att gå i sina föräldrars fotspår! På Instagram har Tora nu lagt upp en bild tillsammans med sina föräldrar där hon uttrycker sin glädje över att få jobba med sina föräldrar.

”Upp över månen taggad på att göra en film med dessa två fullkomliga främlingar”, skriver Tora ironiskt.

Av Toras, Lenas och Lasses sociala medier att döma så verkar de ha en väldigt nära relation till varandra. Det är även många följare som tycker att Tora är rena rama kopian av sin mamma!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Cecilia Liljeton/TT

Annons