Olivia Baldwins ilska efter okända fusket i Robinson

OLIVIA ROBINSON

Robinson-deltagaren Olivia Baldwin åkte ut bara några dagar innan finalen. Nu skriver hon på Instagram att ifall det hade varit en domare på plats hade hon kanske tagit sig till finalen – bilden visar nämligen att vissa hade det lättare under tävlingen.
”Vem vet”, skriver hon på Instagram.

Robinson 2021 är slut för denna säsong. Deltagarna har kämpat och slitit för att ta sig vidare vecka efter vecka. Och under gårdagen stod det klart att Dennis Johansson blev vinnaren av Robinson 2021 efter en tuff och jämn final. Han blir dessutom den första vinnaren någonsin att ta hem Robinson på svensk mark, då årets säsong är unik eftersom den spelats in i Sverige.

Dennis Johansson som genom säsongen uttryckt sin kärlek för flickvännen Ida planerade dessutom ett frieri till flickvännen – sagt och gjort nu är de förlovade!

Efter Robinson-finalen – avslöjar hemliga bråken i slutna chattgruppen

Det ska Dennis Johansson göra för vinstpengarna

Dennis som varit en favorit för många avslöjade i en tidigare intervju med Hänt vad han ska göra för pengarna och det lutar åt att lägga en del av summan på ett bröllop i framtiden.

– Vi får väl se beroende på om hon vill slå på stort, hon måste ju ha en del att säga till om också, men det kommer väl bli en bröllopsfest med våra närmaste. Vi får väl se hur långt vi ska sträcka det beroende på covid och så också, men sen får vi väl se om det blir någon bröllopsresa också och var det blir och så, sa Dennis.

Men först ska han bli pappa och barnet beräknas komma i augusti så planerna framöver blir istället att ta sin an rollen som förälder.

– Men vi försöker ju renovera färdigt barnrum och göra klart huset för ett tillskott. Och sen vet jag inte. Det är ju mycket med barn och det som kommer framöver så vi ska väl försöka njuta den stunden och ta hand om varandra, berättade Dennis.

Olivia Baldwins om fusket i Robinson 2021 – piken till programmet

Nåväl att Dennis gjorde stort intryck hos tittarna så finns det andra som gjort detsamma, en av dem är deltagaren Olivia Baldwin som åkte ut bara några dagar innan finalen.

Hon åkte ut i en tävling som omfattade mycket armstyrka, då deltagarna skulle så lutade framåt och hålla sig kvar utan att släppa pinnen bakom sig. Ju mer tiden gick desto mer framåtlutande blev de – med hjälp av Anders Öfvergård som styrde lutningen.

Robinson 2021

Under tävlingen – lutningen är inte densamma hos alla deltagere

FOTO: Instagramstory

På bilden som Olivia själv publicerat på sin Instagramstory går det att se att Olivia står mycket mer framåtlutad än exempelvis Joanna Swica. Vilket skulle kunna klassas som fusk och ju mer framåtlutade deltagarna står desto jobbigare och svårare blir det.

På storyn skriver Olivia: ”Hade vi haft en domare i Robinson kanske jag hade stått i en final. Vem vet.”

Hänt har sökt Olivia för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso om säsong 2 av Benjamin's – avslöjar hårda kravet

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis knep i relationen med maken Anders Jensen

FOTO: TV4