Benjamin Ingrosso om säsong 2 av Benjamin's – avslöjar hårda kravet

benjamin ingrosso

Benjamin Ingrossos egna program Benjamin's har gjort stort intryck hos tittarna.
Nu avslöjar artisten sina krav för att han ska spela in en säsong till av programmet.

Benjamin Ingrosso, 23, gjorde succé med det egna programmet Benjamin's på TV4. Under säsongens gång har Benjamin bjudit in flera välkända gäster som han lagat mat och sjungit tillsammans med.

Vi har fått se bland andra Molly Sandén, Miriam Bryant, Bianca Ingrosso som några av gästerna. Och det råder ingen tvekan om att programmet gått hem hos tittarna, många efterfrågar redan en säsong 2. Men vad har Benjamin för krav i så fall?

Exklusivt
VINNARE Det ska Robinson-Dennis göra för vinstpengarna

Benjamin Ingrossos komplicerade kärleksliv

I en intervju med P4 extra från april berättade Benjamin om sitt kanske lite komplicerade kärleksliv, som inte är helt lätt då dejtandet inte är det enklaste, enligt honom själv.

– För mig är ju dejtandet att jag ska kasta mig ut där och testa mer, men jag tror jag är rädd för att göra någon besviken. Att man kanske inte lever upp till förväntningarna, att man är som man är på tv. Jag kanske är lite tråkigare i verkligheten börjar jag tänka ibland.

Samtidigt menade Benjamin Ingrosso att det är svårt att lära känna någon och vara så igenkänd.

– För mig blir det som en jobbintervju. Jag hade ju helst bara velat att det ska vara så här ”du ska gå på dejt med den här tjejen och ni kommer ha världens roligaste kväll”. Så blir jag orolig, tänk om hon pratar om saker jag inte förstår och då kommer jag inte kunna ge någon följdfråga.

– På den dejten jag var på senast så började jag prata om min lillebror, då sa hon ”ja Theo ja, jo men det vet jag”. Jag skulle helst vilja stöta på personen när jag minst anar det, avslutar Benjamin.

Annons

Benjamin's kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Benjamin Ingrossos framtidsbesked och krav om Benjamin's

I veckan gästade Benjamin podcasten Över bordet med Tom & Petter och avslöjade hur han tänker med en till säsong med Benjamin's.

– Om folk vill se, om jag har tid och om jag lyckas få till tillräckligt bra med gäster som jag känner ”det här kan bli kul”. Jag vill gärna ha rätt spritt, otippade gäster med tippade gäster. Alla gäster är för mig härliga, men det är kul att sätta gäster som man inte ser framför sig i samma rum, säger Benjamin.

Benjamin Ingrosso berättar även att han inte förstod till en början att han numera kan titulera sig som programledare.

– För mig så är det inte att jag sätter på mig en roll, det sker naturligt bara.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen väntar barn med Joakim Ramsell – berättar om lyckan

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren om bröllopsplanerna med Magnus Norman

FOTO: Karin Törnblom/TT