Jessica Wahlgren om bröllopsplanerna med Magnus Norman

Jessica Wahlgren & Magnus Norman

Jessica Wahlgren och Magnus Norman har förlovat sig.
Nu berättar Jessica om bröllopsplanerna med sin kärlek!

Det var i slutet av förra sommaren som Jessica Wahlgren avslöjade att hon hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från ex-maken Linus Wahlgren. Den lycklige visade sig inte vara någon annan än tennisspelaren Magnus Norman och sedan dess har kärlek sprudlat mellan paret.

Tidigare i år gick de även ut och berättade den stora nyheten att de förlovat sig. Lyckan var enorm och gratulationer strömmade in från alla håll och kanter. Nu avslöjar Jessica detaljer om deras kommande bröllop för första gången.

Jessica och Magnus förlovningslycka

Det var i ett inlägg på Instagram som Jessica berättade om den stora förlovningslyckan:

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skrev hon då innan hon avslutade:

”Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”

Och i kommentarsfältet kunde man även se Magnus lämna en kommentar.

”Min största vinst någonsin”, skrev han.

Jessica Wahlgren om bröllopsplanerna med Magnus Norman

Jessica har än så länge varit väldigt tyst angående hur hon och Magnus tänker sitt bröllop, men häromdagen gjorde hon iallafall ett avslöjande. I en story på Instagram avslöjade hon nämligen i vilken miljö de vill gifta sig.

Det var när Jessica och Magnus hade en romantisk dag på spa och hotell som de också passade på att åka runt och leta bröllopslocation. Och av Jessicas ord att döma så verkar paret fast beslutna om att gifta sig i en kyrka. Till en video på när de åker runt i bilen i vackra miljöer skriver Jessica:

”Letar kyrka.”

Till texten har hon även valt både ett rött hjärta och en brud-emojii vilket indikerar på att de letar kyrka till bröllopet.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen väntar barn med Joakim Ramsell – berättar om lyckan

LÄS OCKSÅ: Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer

SENASTE NYTT!