Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christina Schollin.

Pernilla Wahlgren har precis avslöjat att hennes nya kärlek är en man vid namn Christian Bauer.
Nu kommer mamma Christina Schollin med en uppmaning till sin dotter.
Slå på ljud

Christina Schollin, 83, syns ofta i olika tv-program. Nu senast såg vi henne i TV4:s nya succéprogram från Sydkorea, Masked Singer. Christina var utklädd till Fåret i programmet.

Christinas dotter Pernilla Wahlgren, 53, satt i panelen av Masked singer tillsammans med Felix Herngren, Nour El Refai och Måns Zelmerlöw. När masken åkte av från Fåret och det visade sig vara Pernillas egen mamma som gömde sig där under blev hon i chock.

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren Christina Schollins 80-årsfest, Björkhaga, 2018.
FOTO: Charles Hammarsten/TT

I en intervju med Expressen berättar Pernilla hur det var när hon förstod att det var Christina som hade uppträtt.

– Det var mycket som stämde på min mamma tyckte jag, men det var också det där med ”Karusellen” och det var Lennart Hyland och jag vet en som jobbat med honom och jag tar det på rösten. Jag tror att det är Siw Malmkvist, säger Pernilla Wahlgren i Masked Singer.

Christina var nöjd med sin medverkan och tyckte programmet var roligt.

– Det har varit jättejättekul. Men jag rekommenderar inte någon att ha en fårskalle på sig, säger Christina Schollin i programmet när de avslöjar vem som gömmer sig bakom hennes mask.

Hårda orden om Tony Irving efter Let's Dance

Christina Schollin kommenterade Pernillas kärleksbesked

Sedan Bianca Ingrosso avslöjade i en podcast att hennes mamma Pernilla Wahlgren har skaffat pojkvän har det spekulerats hej vilt vem som är Pernillas nya kärlek.

Under resan till Pernillas lägenhet i Spanien fick följarna se allt mer av pojkvännen. Det började med att hon la ut bilder med bildtexter som: "Breakfast for two", sedan kunde man skymta manliga ben och armar i bilder och videoklipp och under en middag med Pernillas vän Susanne Nordström så fick följarna se honom ordentligt. Och nu har han äntligen klivit fram. Christian Bauer, 55, är den mystiska mannen.

När Pernilla lade ut en bild på Instagram och berättade om hur lycklig hon är över kärleken var det många kändisar, följare och vänner som skrev fina lyckohälsningar i kommentarsfältet, bland andra Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark, den folkkära programledaren Kristin Kaspersen och festfixaren Michael Bindefeldt.

En som har skickat en extra fin lyckohälsning är Pernillas mamma Christina Schollin.

Intill bilden skriver Christina en uppmanande hälsning till dottern.

Lev i din bubbla - och njut”.

Pernillas bror Niclas Wahlgren har också varit snabb med att kommentera den nya relationen, däremot på ett mer skämtsamt sätt.

”Syrran har skaffat kille, jag har skaffat infravärme. Båda värmer en lördagkväll”, skriver han skämtsamt på sin Instagram.

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins öppna pik till Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmark om Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!