Ciara Zelmerlöws pik till Måns Zelmerlöw efter upptäckten i bilden på Instagram

Ciara Zelmerlöw, Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw har varit ett par i många år och på sociala medier skämtar de ofta med varandra offentligt. Nu har det hänt igen, efter att Ciara upptäckt en riktigt lustig detalj i Måns senaste bild på Instagram.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Snart två år har gått sedan den folkkära artisten Måns Zelmerlöw, 34, gifte sig med sin stora kärlek Ciara Janson Zelmerlöw, 34. De hade då varit ett par i flera år och sedan sommaren 2019 kan de alltså titulera sig som äkta makar.

Bröllopet blev ett otroligt kändistätt sådant och faktum är att platsen var lite extra speciell för paret. Bröllopet gick nämligen av stapeln på exakt samma ö i Kroatien som de förlovade sig på.

Idag är de lyckligt gifta och visar ofta upp sin kärlek på sina sociala medier. Tillsammans har de sonen Albert som precis fyllt tre år. Ciara har även sonen Archie, 6, från en tidigare relation. Familjen bor i England så att Archie ska ha nära till sin pappa, men för Måns är Archie en solklar familjemedlem. Han har nämligen tidigare berättat att han ser honom som sin riktiga son.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa tiden efter missfallet

Tidigare i år kunde man se Ciara och Måns i Tillsammans med Strömstedts. Då befann de sig på sommarstället i Båstad och tittarna fick ta del av deras relation på riktigt nära håll.

Förra sommaren blev dock otroligt tuff för paret, något de berättade om i relationsprogrammet. Ciara hade varit öppen med kampen om att bli gravid och därför blev det en extra glad nyhet när paret gick ut med att de väntar tillökning. Men, det roliga varade inte allt för länge för Ciara och Måns, plötsligt kom nämligen det otroligt tråkiga beskedet – de hade drabbats av missfall.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara då.

Ciaras skämtsamma ord offentligt

Det sägs att tiden läker alla sår och så verkar det vara även för Måns och Ciara. Den senaste tiden har man kunnat se att kärleken mellan dem är riktigt stark, speciellt när de flirtar med varandra på sociala medier. Nyligen skämtade Ciara om att hon älskade Måns så mycket att hon ska slicka honom i ansiktet.

Ciara är med andra ord en riktig liten lustigkurre när det kommer till att lämna skämtsamma kommentarer på sin makes bilder. Faktum är att nu har hon slagit till igen!

Det är till en bild där Måns minns tillbaka till den fantastiska dagen då han vann Eurovision song contest med låten Heroes. Han har lagt upp tre bilder från kvällen och i den tredje bilden har Ciara upptäckt en väldigt rolig detalj.

”Åh, vi är så stolta över dig (och tacksamma för att ljuset landade där det gjorde på läderbyxorna i bild 3)”, skriver hon följt av en aubergine-symbol.

Måns Zelmerlöw Instagram

Ser du ljuset?

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara Zelmerlöw inför alla

LÄS OCKSÅ: Ciara Zelmerlöws ord om sin psykiska ohälsa

FOTO: TV4, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN