Måns Zelmerlöws svar efter Ciara Janson Zelmerlöws kärleksfulla löfte

Måns Zelmerlöw, Ciara Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw och hans kärlek Ciara Janson Zelmerlöw visar flitigt upp deras förhållande i både med- och motgångar. Efter Ciaras kärleksfulla löfte till Måns väljer han nu att svara med ett "nej tack".
”Snälla gör det inte”, skriver Måns.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Snart två år har gått sedan den folkkära artisten Måns Zelmerlöw, 34, gifte sig med sin stora kärlek Ciara Janson Zelmerlöw, 34. De hade då varit ett par i flera år och sedan sommaren 2019 kan de alltså titulera sig som äkta makar.

Bröllopet blev ett otroligt kändistätt sådan och faktum är att platsen var lite extra speciell för paret. Bröllopet gick nämligen av stapeln på exakt samma ö i Kroatien som de förlovade sig på.

Idag är de lyckligt gifta och visar ofta upp sin kärlek på sina sociala medier. Paret medverkade även i årets säsong av Tillsammans med Strömstedts och där kunde tittarna se deras starka kärlek till varandra.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa året för Måns och Ciara

Dock har det inte alltid varit helt problemfritt för paret. Ciara har nämligen varit öppen med den tuffa kampen om att bli gravid. Paret har redan sonen Albert tillsammans, men Ciara har även sonen Archie från en tidigare relation. Måns har tidigare beskrivit relationen till Archie som att han skulle vara hans riktiga son.

I somras kom dock ett tufft bakslag för Ciara och Måns – de hade drabbats av missfall.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara då.

Det var med andra ord ett tufft år för paret med både missfall och en ofrivillig isolering i bostaden utanför London. Men nu verkar det som att det vänder för paret, då Måns gör succé som panelmedlem i Masked singer. I den interna tävlingen som panelmedlemmarna har så ligger han nämligen bra till då han gissat rätt på två artister.

Måns svar till Ciara efter kärleksfulla löftet

Inför kvällens avsnitt av programmet återstår det att se om Måns kniper ännu en liten trofé.

I och med att Masked singer är förinspelat så kan Måns befinna sig hos Ciara och barnen i England. Där har det inte varit lika bra väder som i Sverige, för där har det varit ruggigt och kallt. Det kan Ciara nu visa upp för sina följare.

”Att sitta utomhus i minus 6393000 grader är min nya favoritsak att göra.”, skriver hon skämtsamt till en ruggig bild på henne och Måns och fortsätter:

”Ps. Jag lovar att alltid slicka dina näsborrar och ögonglober, jag ska vara noga med att ta båda sidorna, varje gång... så att det blir jämt.”

Och nu väljer Måns att svara på Ciaras löfte.

”Snälla gör det inte. Din kärlek räcker gott och väl”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara Zelmerlöw inför alla

LÄS OCKSÅ: Ciara Zelmerlöws ord om sin psykiska ohälsa

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN