Efter avhoppet i Let's dance – då är Carola Häggkvist tillbaka

Carola Häggkvist, Tobias Karlsson

Carola Häggkvist blev tvungen att hoppa av Let's dance 2021, på grund av medicinska skäl. Men trots det är hon nu tillbaka i Let's dance-studion bara två veckor efter avhoppet.

Det är drygt två veckor sedan som Carola Häggkvist, 54, kom med det chockartade beskedet att hon väljer att hoppa av Let’s dance 2021. Anledningen ska ha berott på hälsoskäl och psykisk utmattning.

LÄS MER: Gunillas avslöjande om dejtingen

Beskedet kom som en rejäl chock för Let's dance-tittarna, speciellt eftersom schlager-drottningen glänst på dansgolvet och hon har sett ut att ha väldigt kul. Även hennes danspartner Tobias Karlsson, 44, såg verkligen fram emot varje stund han fick med Carola.

– Man har ju en del namn som står på den där önskelistan över danspartners. Och naturligtvis har ju Carola stått där under alla de här 15 åren. Så det blir jättekul att den här dörren har öppnats, jätte häftigt, har Tobias tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Let's dance blev inte riktigt som Carola tänkt

Faktum är att Carola har tillfrågats flera gånger tidigare, men det var inte förrän 2021 som schlagerstjärnan faktiskt valde att tacka ja. Det hela ska ha berott på att det ser lugnare ut nu för stjärnan, med tanke på att coronapandemin ställt in många jobb.

Däremot verkade inte tävlingen bli riktigt som Carola hade tänkt sig. Med tanke på allt runtomkring så blev det kanske för mycket helt enkelt.

– Jag är ensamstående mamma och det är många bitar som jag ska klara av. Jag vänder ut och in på mig själv i allt det här och alla synkar och allt. Jag har heller ingen ny kärlek som får mig att få fjärilar i magen och energi, har Carola sagt till Aftonbladet.

Artisten ville dock inte gå in på var skon klämde men planerade vid tillfället att stanna kvar i tävlingen.

– Men jag är med i leken och jag kör på och jag gör så gott jag kan i det här, sa hon då.

Carolas besked om att dansa i finalen – trots avhoppet

Plötsligt blev det dock ändring på den saken, då Carola meddelade sitt avhopp. Men till fansens stora glädje så dröjer det inte allt för länge tills hon är tillbaka igen i Let's dance-studion. Som traditionen lyder så kommer alltid alla danspar tillbaka till programmet när det är dags för final. Så är det givetvis även i år, närmare bestämt på lördag.

Med tanke på Carolas avhopp var det kanske många som undrade hur det skulle bli för Carolas del. Därför kommer hon nu med ett riktigt glädjebesked – hon kommer vara på plats!

”Historien är inte färdig spelad ännu. Vi ses på lördag i Lets Dance.. final. Heja Filip och Anis! (Som inte tagit helgdag idag kan jag lova..) Stor spark i baken till dem båda.”, skriver artisten nu på Instagram.

På till exempel Martin Melins Instagram har man kunnat se att han är i full gång med repetitioner inför lördagens dans. Likaså på Hanna Hedlunds Instagram. Men av sociala medier att döma verkar Carola och Tobias inte vara med på repet. Så nu återstår det att se i vilken utsträckning vi kommer få se Carola på lördag!

LÄS OCKSÅ: Oron för Carola Häggkvists hälsa efter nya blodproverna

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist om dottern Zoes stöd – efter kampen i Let's dance

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!