Gunilla Perssons nya avslöjande om kärlekslivet

Erika Persson, Gunilla Persson

Gunilla Persson har varit ensamstående mamma till dottern Erica i alla år. Men nu när Erica börjar på college och mamma Iris orkar mindre och mindre så har Gunilla börjat ta dejtingen på lite större allvar.
– Jag borde ju inte vara utan en partner, säger hon.

Gunilla Persson, 62, har genom alla år varit ensamstående med dottern Erika Persson, 18. Erika har med andra ord alltid varit prio ett för den svenska hollywoodfrun. Men även Gunillas mamma Iris Persson, 95, har också fått en hög prioritet i Gunillas liv under årens lopp.

LÄS MER: Han pekas ut som Pernillas nya man
Avslöjar

Men snart flyttar Erika hemifrån för att börja på college, något som fått Gunilla att hitta ett nytt mål i livet – nämligen att hitta kärleken. I en intervju med Hänt har hon tidigare berättat om bröllopsplanerna och hur hon ska göra för att uppnå det målet.

– Mitt mål är att vara gift inom två år. Senast två år. Är det rätt så kan man ju vara gifta inom sex månader eller till och med en månad, säger hon och skrattar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det här söker Gunilla hos en man

Gunilla berättade då vad det är för slags man och relation hon är ute efter, och något hon prioriterar högt är den fysiska attraktionen.

– En kärlek kan ju växa fram men det hjälper väldigt mycket om den fysiska attraktionen finns från början. För då kan man ju bli blixtkär och jag vill bli blixtkär. Jag tycker om det här romantiska, så den här wow-känslan vill jag ska vara där, säger hon.

Men hur ska Gunilla göra för att få sina planer att gå i lås, är nu den stora frågan. I en intervju med Expressen berättar hon nu att hennes taktik är nätdejting. Enligt tidningen måste taktiken ha funkat bra. För nu berättar hon att hon fått kontakt med flera intressanta män.

– Och jag har varit ute med en hel del män. På en vecka var jag ute med fem stycken olika. Så det var ju kul, säger Gunilla.

Bytt ut Tinder mot miljonärs-sida

Hollywoodfrun provade först lyckan på dejtingappen Tinder, men nu har hon alltså bytt taktik. Nu är Tinder utbytt mot två andra dejtingsidor. Den ena är en sajt för endast miljonärer och den andra är en sajt för endast kända personer.

Gunilla berättar även att det känns rätt i tiden att träffa någon nu.

– Jag borde ju inte vara utan en partner framöver utan jag borde ju för längesen ha hittat rätt man, eller åtminstone sökt efter någon och det har jag ju inte gjort med allvar. Utan nu är jag allvarligt intresserad av att hitta rätt man, säger Gunilla Persson.

LÄS OCKSÅ: Följarnas chock över upptäckten i Gunilla Perssons bild

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons ärliga ord om Maria Montazamis äktenskap med Kamran

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!