Följarnas chock över upptäckten i Gunilla Perssons bild

Gunilla Persson och dottern Erika

Att Gunilla Persson och dottern Erika Persson har en nära relation är det aldrig någon som har betvivlat. Nu blir närheten återigen tydlig för följarna då Hollywoodfrun valt att lägga ut en bild på sig själv som 18-åring. ”Såååå lika ni är”, skriver en följare på Instagram.

Hollywoodfrun Gunilla Persson och dottern Erika Persson slog igenom med buller och brak genom tv-serien Svenska Hollywoodfruar. Erika var bara åtta år gammal då kamerorna för första gången riktades mot henne och därefter har tittarna kunnat följa hennes uppväxt på nära håll. Sedan programmet lades ner kan nyfikna följare få en inblick i både Gunillas och Erikas liv genom deras respektive Instagram. Gunilla är även flitig med att visa upp sin kärlek till dottern genom sociala medier och i en intervju med Hänt har hon avslöjat att hon och Erika aldrig varit ifrån varandra mer än ett par dagar i sträck.

LÄS MER: Dagny akut till sjukhus

Snart förändras dock den situationen då Erika i veckan tar examen och college väntar runt hörnet.

– Hon har kommit in i ett mycket mycket svårt college. Det är bara 14% som kommer in av de som söker, har Gunilla stolt berättat för Hänt och fortsatte:

– Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån.

Ärliga orden om kändisskapet

Kändisskapet har dock knappast enbart kommit med förmåner för den unga Hollywoodbon. I en intervju med Hänt har Erika själv berättat om känslorna efter många år i rampljuset.

– Det har funnits både för- och nackdelar skulle jag säga. Det är konstigt men också roligt att folk vet vem man är i Sverige men här i USA är det verkligen inte så. Det är en bra balans men det är lite konstigt att åka till Sverige eftersom allt är helt annorlunda än mitt vardagliga liv här, sa Erika Persson då.

Flera gånger har Erika kritiserats för hennes bilder på sociala medier och ibland har det gått så långt att det blivit rena påhopp kring hennes kropp och hälsa. Kommentarerna är dock någonting som Erika med lätthet slår ifrån sig.

”Herregud, varför är ni alla så besatta för? Gå och hitta er en ny hobby och kanske lite självkärlek när ni ändå är igång”, har Erika tidigare skrivit i en story på Instagram om saken.

Starka reaktionen efter Gunilla Perssons nya bild

Nu blir närheten mellan dotter och mor återigen tydlig för följarna då Gunilla Persson lagt ut en ny bild på sociala medier. Det är efter att den före detta modellen lagt ut ett bildspel där hon visar upp sig själv som 18-åring som följarna reagerar.

Bilden är nämligen slående lik dottern!

Sååå lika ni är du och Erica! Du är otroligt snygg”, skriver en följare medan en annan skriver:

Fina Gunilla! Jättelik Erika på sista bilden

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens stora dilemma med nya kärleken

LÄS MER: Nassim Al Fakir avslöjar bröllopsplanerna med Lina Hedlund

FOTO: Instagram/TT

Senaste nytt